Sen nerenin aslanısın kardeş sabah sabah boş yapmayın vs üslubuna dikkat et babayın çifliği değil burasıYa banamı öğretiyonuz zaten konusu açık olunca konuyu canlandırıyorum.1 ay önce saçma şartları vardı şimdi düzeltmişler al geç boş yapmayın
Sal konuyu kirletmeSen nerenin aslanısın kardeş sabah sabah boş yapmayın vs üslubuna dikkat et babayın çifliği değil burası
Herkese 20k ödemiş hayretİşe bak ya şaka gibi çevirirken 21 k ödedi farmdan
Beceremedik sagol dost konu icinHerkese 20k ödemiş hayret
Oyunlar açık çünkü . Ben bonus buy yaptım . Akıyordu vallaİşe bak ya şaka gibi çevirirken 21 k ödedi farmdan
Sadece pragmatic10k yaptım sporda çıkanı sildiler haksız kazanç haklı adamlar bişey diyemedim slotdaymis
Babacim bana danissana ah babacim gitti iskembe paramiz10k yaptım sporda çıkanı sildiler haksız kazanç haklı adamlar bişey diyemedim slotdaymis
Şansa 2k oldu tenis 5 orana salladım tuttu zaten slotda 2k zor 10k olması şans işte kökan abiBabacim bana danissana ah babacim gitti iskembe paramiz
Teşekkürler kardeşim çekim verdim bakalım ne olacak yarım saat oldu en geç ıkı saat diyor2026 tl pragmaticde 10k yap 1k çek
Bu bonus tek sefer kullanılabilir, sitemize yatırım yapmadan önce talep edilmelidir.
- Bu bonus sadece pragmatic play slot oyunlarında geçerlidir.
- Bu bonusun pragmatic slot oyunlarında 1 kat çevrim şartı vardır.
- Çevrim tamamladıktan bakiyenizi 10.000₺ yapmanız durumunda 1.000₺ çekebilirsiniz
Ödüyor herkes çekim yapmış yoğunluk vardırTeşekkürler kardeşim çekim verdim bakalım ne olacak yarım saat oldu en geç ıkı saat diyor
Hagi oyunda yaptın dostİşe bak ya şaka gibi çevirirken 21 k ödedi farmdan
ödendiÇekim talebi verdim gelirse ss atarım