- 12,143
- 6,622
- 113
Önce şu iy 0 0 bitsinTürkiye 3.5 üst korner diyeymişiz keşke
Turkiye sonra ikiyi atar
Önce şu iy 0 0 bitsinTürkiye 3.5 üst korner diyeymişiz keşke
arnavutluk basıyor habire ya böyle biter ya 1-1 görüntüsü var son 5 dk dırbiz yiyorduk
çöp etti takımı değişikliklerle tüm oyunu verdi rakibeBizimkiler oyuncu değişikliği yaptı rakip oynamaya başladı,
Iy maçı geldi şimdi oyuna girip atıyorum golu
Aga sen uslanmaz bir kumarbaz sın günün birinde çok para kazanacaksın ama onu harcayacak gücün kalmayacak zorda kalırsan yaz bana sana sermaye ateşlerim sende gençliğimi görüyorumBetine'nin promosunu aldık da limitleri unuttuk. Futbol hariç kalan tüm sporlar 50 TL limite sahip bende.
Futboldan nefret ediyorum, olur da gelirse demek ki yürü ya kulum durumu var.
e ateşle dost ne engel var, açıl benle engin denizlereAga sen uslanmaz bir kumarbaz sın günün birinde çok para kazanacaksın ama onu harcayacak gücün kalmayacak zorda kalırsan yaz bana sana sermaye ateşlerim sende gençliğimi görüyorum
1000 e 1250. 12500 yap, 10K çek her alan geçerli, sporda 1.60 dan 3 lü kombineBetinede ne var reis
00.00 a kadar mı1000 e 1250. 12500 yap, 10K çek her alan geçerli, sporda 1.60 dan 3 lü kombine
öyle olsa gerek, ama teyit et canlıdan istersen. Promo kod ile yatırım yapman lazım00.00 a kadar mı
İlla dara düşmesi mi gerekir ,gerçi şimdi de zorda baksana kupon yatiyore ateşle dost ne engel var, açıl benle engin denizlere
Bol şanslarBetine'nin promosunu aldık da limitleri unuttuk. Futbol hariç kalan tüm sporlar 50 TL limite sahip bende.
Futboldan nefret ediyorum, olur da gelirse demek ki yürü ya kulum durumu var.
Tamam reis sağ olasınöyle olsa gerek, ama teyit et canlıdan istersen. Promo kod ile yatırım yapman lazım
ateşle diyene kadar herkes elon muskİlla dara düşmesi mi gerekir ,gerçi şimdi de zorda baksana kupon yatiyor![]()