Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - Tek 406K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
406389
Kupon Oranı
1.59

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,350
4,963
113
dostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.

50 100 lira icin niye kumar oynayayim? 25 TL de olsa 40 K da olsa ben sonuna kadar giderim, sigara parasi, maas, hadi, moneypay o bu dunya kadar sey yedim. Bunlar ovunulecek seyler degil, kimseye de onermiyorum.

Param varken de yokken de hep ayniydim burada, bonus da kovaladim 100K da bastim, bir gun var, bir gun yok bu para. Korkacaksak niye kumar oynuyoruz hepi topu 3 kurus para, ev alsan alamazsin, is kursan kuramazsin.

Her seyi goze alirsaniz, siz de bir ara kazanirsiniz. Gonlunuzdeki gibi olsun
yeter artık işte güzel kazandın. artık 1 k dan fazla basma zevk için oyna borc kalmasın yeterlidir bol şans

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,765
20,172
113
dostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.

50 100 lira icin niye kumar oynayayim? 25 TL de olsa 40 K da olsa ben sonuna kadar giderim, sigara parasi, maas, hadi, moneypay o bu dunya kadar sey yedim. Bunlar ovunulecek seyler degil, kimseye de onermiyorum.

Param varken de yokken de hep ayniydim burada, bonus da kovaladim 100K da bastim, bir gun var, bir gun yok bu para. Korkacaksak niye kumar oynuyoruz hepi topu 3 kurus para, ev alsan alamazsin, is kursan kuramazsin.

Her seyi goze alirsaniz, siz de bir ara kazanirsiniz. Gonlunuzdeki gibi olsun
Dost iyi güzel de en azından üç kuruş da olsa geleceğe yatırım yap. Atıyorum 200 ünü ayır. 100 üne bu haftaya kuponlar yap. Bir hafta sonraya kuponlar yap . Cash yapamayacağın kuponlar olsun.Kalan 100 e de Git dolar ve euro ayrı ayrı al. En azından 1 ay kafan rahat etsin.

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,598
10,426
113
Eline geçen paranın senin için bir önemi yoksa senin kumarın safi bağımlılık o zaman. Gelenin kıymetini bilmeyip gidince 100 tl kod kovalamak işin en kötü tarafı. Yazdıklarına bakacak olursak anladığım dur noktan yok. Allah herkesin kalbine göre versin iyi akşamlar
Sanada iyi akşamlar gel kovalayalım:)

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
9,261
113
Üstten konuşma başlamış:D siz de bir ara kazanırsınızlar falan başta dediklerinle sonda dediklerin çelişiyor sen olayı bitirmiş kafasına girmişsin ama dediğin gibi 5-10 gün içinde bonus kovalıyor olacaksın
5 10 gune bonus kovaliyor olabilirim yazdiklarindan da beni tanimadigin zaten belli 600K ile olayi kafada bitirecek bir insan degilim ben maalesef bu ve benzeri miktari da ilk kez gormuyorum, bu parayi da geri veririm muhtemelen. Neyse laf anlatilmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...