- 22,435
- 23,079
- 113
Kış günü ne gölgesi bu yavTakip eden olmadı biri yalvardı biri gölgesinde serinledi
Kış günü ne gölgesi bu yavTakip eden olmadı biri yalvardı biri gölgesinde serinledi
Şu miktarlardan sonra gelip dürümcü borcum var deme vururlar bak moruk tebriklerdost nesine'nin vip cashbacklere kizip hesabi kapattirmistim. demiroren e yedirecez paralari
Kanki Demiröreni siii.l gel hayatımızı zikti intikamizi aldost nesine'nin vip cashbacklere kizip hesabi kapattirmistim. demiroren e yedirecez paralari
Ban yerim dşye soramadım neyin gölgesi oluğunuKış günü ne gölgesi bu yav
AhahahahBan yerim dşye soramadım neyin gölgesi oluğunu
Parayı kaybedene kadar oymadıktan sonra bi anlamı yok dost senin 300 ün büyük 600k dan merak etme hayrını gör güzel paramk bizde betparibudan 300 çekecez diye kıvranıyoz millet 500-600 k basıyor. gelde kafayı yemek helal olsun
Oyy yaz bunu güzel laf ben buldumParayı kaybedene kadar oymadıktan sonra bi anlamı yok dost senin 300 ün büyük 600k dan merak etme hayrını gör güzel para
Kavak ağacımı buTakip eden olmadı biri yalvardı biri gölgesinde serinledi
dostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.Şu miktarlardan sonra gelip dürümcü borcum var deme vururlar bak moruk tebrikler
Üstten konuşma başlamışdostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.
50 100 lira icin niye kumar oynayayim? 25 TL de olsa 40 K da olsa ben sonuna kadar giderim, sigara parasi, maas, hadi, moneypay o bu dunya kadar sey yedim. Bunlar ovunulecek seyler degil, kimseye de onermiyorum.
Param varken de yokken de hep ayniydim burada, bonus da kovaladim 100K da bastim, bir gun var, bir gun yok bu para. Korkacaksak niye kumar oynuyoruz hepi topu 3 kurus para, ev alsan alamazsin, is kursan kuramazsin.
Her seyi goze alirsaniz, siz de bir ara kazanirsiniz. Gonlunuzdeki gibi olsun
Boşver dost öyle ufaktan bi dağıtım kuponu yapalım eşşek diyenler izlesindostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.
50 100 lira icin niye kumar oynayayim? 25 TL de olsa 40 K da olsa ben sonuna kadar giderim, sigara parasi, maas, hadi, moneypay o bu dunya kadar sey yedim. Bunlar ovunulecek seyler degil, kimseye de onermiyorum.
Param varken de yokken de hep ayniydim burada, bonus da kovaladim 100K da bastim, bir gun var, bir gun yok bu para. Korkacaksak niye kumar oynuyoruz hepi topu 3 kurus para, ev alsan alamazsin, is kursan kuramazsin.
Kanka çok güzel konustun getır kelleyıdostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.
Eline geçen paranın senin için bir önemi yoksa senin kumarın safi bağımlılık o zaman. Gelenin kıymetini bilmeyip gidince 100 tl kod kovalamak işin en kötü tarafı. Yazdıklarına bakacak olursak anladığım dur noktan yok. Allah herkesin kalbine göre versin iyi akşamlardostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.
Tebrik ederim bolşansdostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.
Haklısın dost en büyük kumar risk almaktır, helal olsun basardın dost🙏dostum burada sacma sapan yorum yapanlarin anlamadigi olay kumarin özü zaten. Olay bu, 1 hafta sonra durum yiyecek param da olmayabilir. Buna uzuleceksem zaten kumar oynamamam lazim. Belki 2 sene oldu bu forumdayim hala anlatamadim.