- 1,458
- 1,202
- 113
Geçmiş olsun reis 280k nasıl bastın valla helal olsun
Dagitimli mi reiiissss çope atma bize at dua edelim 😀Tiebreak'te öttürdü bak. Neyse bunu bildiğim için son bir dans yaptım, parmaktan sonra
Verdiğinin fazlasını aldıysan tadından yenmezTiebreak'te öttürdü bak. Neyse bunu bildiğim için son bir dans yaptım, parmaktan sonra
Seni bonus kovalarken gormem insallah bida dostTiebreak'te öttürdü bak. Neyse bunu bildiğim için son bir dans yaptım, parmaktan sonra
napayım oturup ağlayayım mı öyle olsa zaten bu rakamları göremem dostNasıl gulebiliyirsun gardasim,,isyan yok hiç bı şekilde...280 k gitti farkindamisin...kaç emekli maaşı gitti ben cildiriyom uzuluyon valla(
Geride kasa var ozaman
Kanka 1 yillik asgeri ucret yinede az degil ama 3 4 yıl onceki para olsa iyi paraydı 1 araba ve 1 ev alınırdı 2021de olsa bu paraYoğurt yiyişi biraz farklı 280 k o kupona basıyorsa vardır bir bildiği
Dayı sen tek maca tum kasa girerken zortluyorsun , 20k 30k 2 3 maça kombine işini daha iyi yapiyosunnapayım oturup ağlayayım mı öyle olsa zaten bu rakamları göremem dost
Olursa şampiyonluk gider sıkıntı maçNapoli genoa x2 olur mu dostlar kupona ekledim ama son maç bu kaldı korkutuyo
Ne kupon yapmışsın oyleVallahi şunları elim titreyerek basıyom ben
Ekli dosyayı görüntüle 783469
Kumar bu işte kardeşim hepimiz elimizde avcumuzda ne varsa vermedik mi kim zengin olmuş ki istisnalar hariç.Kanka 1 yillik asgeri ucret yinede az degil ama 3 4 yıl onceki para olsa iyi paraydı 1 araba ve 1 ev alınırdı 2021de olsa bu para
Beraberliktede lider ama attılar zaten fantezi denedik yemediOlursa şampiyonluk gider sıkıntı maç
Tek tuşlaeGeçmiş olsun reis 280k nasıl bastın valla helal olsun
Genoa 2 2 yapmış reis uçacam şimdi havalara🤣Olursa şampiyonluk gider sıkıntı maç
Şu oranı gözüm kapalı futbol da bulurum ben şahidim @aSiRuH06napayım oturup ağlayayım mı öyle olsa zaten bu rakamları göremem dost
Son 3,dakika sana yeterde artarŞu oranı gözüm kapalı futbol da bulurum ben şahidim @aSiRuH06