- 18,363
- 7,718
- 113
Para yok maalesef öğlen sonu 740 bakiye yapıp kaybeden aklıma scym 1 saat ara versem 3-5k yapardımParan varsa sanadw bol kazançlar
Para yok maalesef öğlen sonu 740 bakiye yapıp kaybeden aklıma scym 1 saat ara versem 3-5k yapardımParan varsa sanadw bol kazançlar
Alcaraz öptürmesin seniHerkese bol kazançlar...
3 1 oldu valahi para ya yazık giderse hepsini basmış brn olsam 30 k dağıtır 200 u çeker 50 ile devam ederdimAlcaraz öptürmesin seni
Sen dağıttırıyorsun onu da yanlış kişilere3 1 oldu valahi para ya yazık giderse hepsini basmış brn olsam 30 k dağıtır 200 u çeker 50 ile devam ederdim
Bu makinaların hepsini birbirine karıştırıyorum biri kod kovalerken birşey olursa özelden yaz diyor biri 500 TL yi 300 k yapıp geliyorum diyor biri kupona 300 k basıyor konuyu açan makina nicki varsa ulan bu hangisiydi acaba diyorum çünkü kullanıcida makina varsa hepsi 300 k basabilecek potansiyelde ben şimdi niye yazdım bu yorumu niye çıktık buraya bunlara izaha gerek yok aslında neyse bol bol şanslarHerkese bol kazançlar...
Nasıl bir risk bu bol şansHerkese bol kazançlar...
Bişi olmaz ona.3 1 oldu valahi para ya yazık giderse hepsini basmış brn olsam 30 k dağıtır 200 u çeker 50 ile devam ederdim
Magician birisi diğeri makineBu makinaların hepsini birbirine karıştırıyorum biri kod kovalerken birşey olursa özelden yaz diyor biri 500 TL yi 300 k yapıp geliyorum diyor biri kupona 300 k basıyor konuyu açan makina nicki varsa ulan bu hangisiydi acaba diyorum çünkü kullanıcida makina varsa hepsi 300 k basabilecek potansiyelde ben şimdi niye yazdım bu yorumu niye çıktık buraya bunlara izaha gerek yok aslında neyse bol bol şanslar
Halletcez dost ilerde tekrarSen dağıttırıyorsun onu da yanlış kişilere