- 1,790
- 355
- 83
15-0
Adamı ilahlaştirmayın mkBaya sıkı takıpcısın helal
Borcu yok diye biliyorum sadece bu paraları çalışarak da kazanabileceğini söylemişti yani kumar oynamanın amacı elde edemeyecegin şeyi kazanmak gibi bişey demişti sanırım yalnis hatirliyorsam duzeltsin
Bolsans 10milyon olmasi dileğiyle..Herkese bol kazançlar...
İlahlık bişey yok adam işi biliyor paraya acımıyor biz olsak elimiz titrer bende rulette affetmem ama 😁Adamı ilahlaştirmayın mk
BolsansHerkese bol kazançlar...
Carpılcaksın zınnıkAdamı ilahlaştirmayın mk
Üflemiş 😅Borcu yok diye biliyorum sadece bu paraları çalışarak da kazanabileceğini söylemişti yani kumar oynamanın amacı elde edemeyecegin şeyi kazanmak gibi bişey demişti sanırım yalnis hatirliyorsam duzeltsin
Emin ol basıyorsun bak şu an cebimde 1 tl yok 1”2 ay sonra götürsün açacağım konuları alıştınmı basıyorsun bende önceden sen gibi düşünürdüm geçen yaz 200”300 k bastığımı yattığımı biliyorumİlahlık bişey yok adam işi biliyor paraya acımıyor biz olsak elimiz titrer bende rulette affetmem ama 😁
Bı cekiyon 12 saat kafası varÜflemiş 😅
2024 öyleydi benim için holiganbet canımı çıkartı 2 gün önce de 5 bin hediye eklemiş nerdesin diye ahsjfEmin ol basıyorsun bak şu an cebimde 1 tl yok 1”2 ay sonra götürsün açacağım konuları alıştınmı basıyorsun bende önceden sen gibi düşünürdüm geçen yaz 200”300 k bastığımı yattığımı biliyorum