- 23,780
- 10,595
- 113
porto riko alev aldı
diğer basket gelirse tamam o iş
Şuan magic de alevliporto riko alev aldı
VaayyyHerkese bol kazançlar...
Geldi çay ocağımın sahibi,,Vaayyy
Dayı bi rüya görmüşüm dkdlskdlspsk duş almam lazım onun için uyandımGeldi çay ocağımın sahibi,,)
Az önce dedim zaten magic alevli şuan diye,,topladın şeytanları başına olacağı bu,,,Dayı bi rüya görmüşüm dkdlskdlspsk duş almam lazım onun için uyandım
Kupon gelirse çekim ver artık"""yoksa sen duş alirken biz kalpten gideceğiz, sonra imam duş aldıracak bize...Dayı bi rüya görmüşüm dkdlskdlspsk duş almam lazım onun için uyandım
La benim kupon değil @The Magician ayrı biri @TheMachine ayrı biri 😁Kupon gelirse çekim ver artık"""yoksa sen duş alirken biz kalpten gideceğiz, sonra imam duş aldıracak bize...
Yaw ne farkeder ben the ma ya kadar okudum..ddddLa benim kupon değil @The Magician ayrı biri @TheMachine ayrı biri 😁
Başı The ise tehlike bahsidir sşdlfLa benim kupon değil @The Magician ayrı biri @TheMachine ayrı biri 😁
2 Konu takipledik dostKimse nie takip etmemis bu adami 180 bin geliyo,kimseyi gormuyonmu yoksa![]()
Alacak ins2 Konu takipledik dost
basket zaten içerde gibiydi
mino alırsa win olucak
Kasa olsa bu adamın oynadığı maçları oyna çok çabuk yukseliyor her zaman diyorum onunla birlikte oynayacam kasa 0 oluyor bendeKimse nie takip etmemis bu adami 180 bin geliyo,kimseyi gormuyonmu yoksa![]()
Bol şanslar dostHerkese bol kazançlar...