- 10,550
- 6,773
- 113
Bol şanslar dilerim 🙏Herkese bol kazançlar...
Bol şanslar dilerim 🙏Herkese bol kazançlar...
cümlemize başkan bol şans😃Bol şans dostum
Ali samiyenin çimlerini ye fatih hocaİyi hoş güzel saydın afiyet olsun da biz ne yiyecez doktor
ŞüpheliPara olarak demedim olum senden bi şey bekleyen yeni düşmüştür bu foruma 😅
Ayrıca bu da garip bak, bizim kendi içimizde sürekli bir alışveriş dönüyor arkadaşlıklarımız arası olan direkt diğerine zınklıyo, sen doğru arkadaşlıklar kurmamışsın ki geri dönmemiş, veya cimri davranmışsın kimse vermek istememişO zor dost, ben 2 yılda zor yoldan öğrendim bu işi artık samimiyet de kurmuyorum. 2 haftadır günde anca 100 TL bağış oynuyodum kimseden çıkmadı gene.
Bu da ayrı bir şehir efsanesi de neysePara olarak demedim olum senden bi şey bekleyen yeni düşmüştür bu foruma 😅
Eğlencene bak dostum bol şansBu da ayrı bir şehir efsanesi de neysesenin için demiyorum, bazı tipler var yaptıkları tüm kuponlar da şöyle başlıyor.
" X'e teşekkürler" Kahvehane'de yancı dediğimiz tipler bunlar. Üstelik, bana gelip delikanlılık yapıyorlar, halbuki benim burada dağıttığımın 10 da 1 ini bile dağıtmamış.
Neyse bu sohbetlere girmiyorum artık, ilk kez ceza aldım forumda bir gereksiz yüzünden, akıllandım
GelmezGelirmi
usta senin yaş kaçHerkese bol kazançlar...
arthurdan adam olmazHerkese bol kazançlar...
Bol şansHerkese bol kazançlar...
bir umuttur yaşamak 3-1Herkese bol kazançlar...
4-2Herkese bol kazançlar...