Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - İkili 3.3K

Kupon Miktarı
3360
Kupon Oranı
2.90

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bol şans dost, ben de yakinda gidiyorum, gitmeden bedelli parası çıkaralım dedik, onu beceremedik gönlünce olsun
Ben bedelli gidiyorum da, cepler 0. Zorunlu askerlik her halükarda insan haklarına aykırı zaten.

Zorunlu gittiğin askerde cepten yemek zorunda olman da ayrı saçmalık. Hayırlı teskereler şimdiden sana da.

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,195
5,977
113
Bedelli dost, bir süre yurtdışında yaşadım, sürekli çeşitli üniversitelerde kaydım vardı. Artık üç onluk olduk, e şimdilik burada olduğumuza göre mecburen aradan çıkaracağız.
Dost alan neydi senin bu arada? Bana hep insan ve toplum bilimlerinden gibi geliyor da ondan merak ettim

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Dost alan neydi senin bu arada? Bana hep insan ve toplum bilimlerinden gibi geliyor da ondan merak ettim
Dost ben 4 farklı bölüm okudum, 4 farklı ünide biri yurtdışı olmak üzere hepsini bıraktım. Siyaset bilimi&Uluslararası ilişkiler, iletişim vs. En son iki yıllık bitirdim bir tane dursun diye.

Yurtdışından da kumar yüzünden döndüm zaten, oturum parasını bile kumarda yedim. :)

Uzun süredir kripto tabanlı, fintech şirketlerinde çalışıyorum.

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Zortladı gibi bu, normalde çekecektim de 2 çekim arası 3 saat kuralı varmış. Aldığımızı verdik gibi böylece. Neyse bakalım

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,195
5,977
113
Dost ben 4 farklı bölüm okudum, 4 farklı ünide biri yurtdışı olmak üzere hepsini bıraktım. Siyaset bilimi&Uluslararası ilişkiler, iletişim vs. En son iki yıllık bitirdim bir tane dursun diye.

Yurtdışından da kumar yüzünden döndüm zaten, oturum parasını bile kumarda yedim. :)

Oturum parasını yemesen de iyiymiş aslında dost 😅 canın sağolsun, nasipte böylesi varmış, memnunsan işinden gücünden ne âlâ dost

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
3,563
113

bence sen karadağ’da finans birimliği de yaptın sitelerde