- 8,531
- 9,261
- 113
Yeni zelanda maçı tam bir komediydi, izleseniz. 20 den 12 ye indi bir anda maç ama topu çıkarırken falan kaybediyorlar habire. 4 hücum ribaundu falan verdiler aynı hücum, neyse.
Terledık 😄Yeni zelanda maçı tam bir komediydi, izleseniz. 20 den 12 ye indi bir anda maç ama topu çıkarırken falan kaybediyorlar habire. 4 hücum ribaundu falan verdiler aynı hücum, neyse.
Reis izledim son bir dk resmen dep in potasında oynandı top kaybı felan Allah'tan son topu atamadı ev..😅😅Yeni zelanda maçı tam bir komediydi, izleseniz. 20 den 12 ye indi bir anda maç ama topu çıkarırken falan kaybediyorlar habire. 4 hücum ribaundu falan verdiler aynı hücum, neyse.
Evde kolsuz baskasi olsa son 5 atisi kacirdilarYeni zelanda maçı tam bir komediydi, izleseniz. 20 den 12 ye indi bir anda maç ama topu çıkarırken falan kaybediyorlar habire. 4 hücum ribaundu falan verdiler aynı hücum, neyse.
Oluyor5 1 yaparsa ıcerdeyız
Bol şans dostHerkese bol kazançlar, iyi hafta sonları...
Buradan gelmez mi diyosun ahah sacmalama istersen5-1 daha ne tebrigi bı bitsinde öyle tebrik edelim..😅😅
Bol şanslar enteresan insan 😂Herkese bol kazançlar, iyi hafta sonları...
Ben neler gördüm onun için temkinliyim hep..😅😅Buradan gelmez mi diyosun ahah sacmalama istersen
Bol şansHerkese bol kazançlar, iyi hafta sonları...