- 8,532
- 9,261
- 113
psg iy 15 şut zaten inanılmaz oynadılar. Barcelona'yı bilemiyorum ama 2-0 bitirebilirlerŞuradan yatarsa futbola ihanet olur
psg iy 15 şut zaten inanılmaz oynadılar. Barcelona'yı bilemiyorum ama 2-0 bitirebilirlerŞuradan yatarsa futbola ihanet olur
Yav Barça az akıllı oynasa ilk yarıdan 3 atardı ben bunların evveliyatini öpeyim izliyordumpsg iy 15 şut zaten inanılmaz oynadılar. Barcelona'yı bilemiyorum ama 2-0 bitirebilirler
alaves gibi garibanlara kalkar bunlarınkiYav Barça az akıllı oynasa ilk yarıdan 3 atardı ben bunların evveliyatini öpeyim izliyordum
Yok yok dortmunda da saplicaklar. İlk yarı 2 gol bastım borç alıp o yüzden 1-0 bitti. İyi izle dakka 55 e kadar Barça 2 yaparalaves gibi garibanlara kalkar bunlarınki
Futbolda ihanet varmi ki hocamŞuradan yatarsa futbola ihanet olur
Bide yatırıma ek freebet vardı onu da pogoń Siedlce maçı üstYok yok dortmunda da saplicaklar. İlk yarı 2 gol bastım borç alıp o yüzden 1-0 bitti. İyi izle dakka 55 e kadar Barça 2 yapar
Var dost mesela pogoń maçı ilk yarı 2-0, MS 2-0 olursa büyük ihanetFutbolda ihanet varmi ki hocam
Sen o maça gol bahsimi aldin hocamVar dost mesela pogoń maçı ilk yarı 2-0, MS 2-0 olursa büyük ihanet
Maç başı üst aldık PSG 3.5 üst ile kombinleyip ilk yarı 2-0 bitti ikinci yarı atak yok dakka 75Sen o maça gol bahsimi aldin hocam
Demiştim dost @The MagicianYok yok dortmunda da saplicaklar. İlk yarı 2 gol bastım borç alıp o yüzden 1-0 bitti. İyi izle dakka 55 e kadar Barça 2 yapar
Belli olmaz daha var sure belki olurMaç başı üst aldık PSG 3.5 üst ile kombinleyip ilk yarı 2-0 bitti ikinci yarı atak yok dakka 75
Yok dost bizi yatıracak maç kendini hemen belli eder freebet kuponu olmasa bozaedim bozma da yok gene bitigizBelli olmaz daha var sure belki olur