- 22,539
- 11,664
- 113
Ferdi borcunu öderse belki zengin oluruz hocam
İkinizde idam edileceksinix@ferdikadıoğlu yalvarıyorum öde artık
Ferdi borcunu öderse belki zengin oluruz hocam
İkinizde idam edileceksinix@ferdikadıoğlu yalvarıyorum öde artık
Bütün suc hocada benide bozdu kendisi özür dilerimİkinizde idam edileceksinix
330K'yı o gün verdik saçma sapan. Gece baktım enbet 250 eklemiş onu 11K yaptım, biraz verdim. Sonra ekteki Jojo kombinini yaptım 100K tekten kaçtı. Elde kala kala bu kaldı ya nasip diyerekten oynadık, herkese bol kazançlar...
[/QU bol şanslar
Ferdi kardeşimiz terör eylemlerinde (canlı bomba) bulunmaktan ters kelepçeyle emniyete götürülmüş dostBütün suc hocada benide bozdu kendisi özür dilerim
Emniyetten saFerdi kardeşimiz terör eylemlerinde (canlı bomba) bulunmaktan ters kelepçeyle emniyete götürülmüş dost
As kardeşim Allah kurtarsınEmniyetten sa
Nice 500 k lara diyelim dostt🙏330K'yı o gün verdik saçma sapan. Gece baktım enbet 250 eklemiş onu 11K yaptım, biraz verdim. Sonra ekteki Jojo kombinini yaptım 100K tekten kaçtı. Elde kala kala bu kaldı ya nasip diyerekten oynadık, herkese bol kazançlar...
İyi o zaman idamdan kurtulduk hocamFerdi kardeşimiz terör eylemlerinde (canlı bomba) bulunmaktan ters kelepçeyle emniyete götürülmüş dost
Hokkabaz bol şans330K'yı o gün verdik saçma sapan. Gece baktım enbet 250 eklemiş onu 11K yaptım, biraz verdim. Sonra ekteki Jojo kombinini yaptım 100K tekten kaçtı. Elde kala kala bu kaldı ya nasip diyerekten oynadık, herkese bol kazançlar...
atınca söylemesi kolay sen alaydın dost, 1-1 oldu bu arada bakalımBol şans Aston Villa attı keşke 2/0 veya 2/1 alsaydın
Kardeşim inan haram paraya gelmiyor 2015-2016 döneminde 3 tl kuponla 28 bin tutturdum gidip fluence almıştım hayrını göremedim 2 ay kullanamadım kaza yaptım perte çıktı araba300 500 k tam bi araba parası Peki araban var mı en azında araba ile baslayabilirsin birikime
Paris iyi yırttı valla kupon ben 2/1 olur dedim attı ilk yarı iyi olduVilla iy 0 geldi, ms PSG kaldı,
Barcelona iy 1 tane attı, 2 tane daha atması lazım 2. yarı.
Aslında Barcelona 3.5 üst oynacaktım sonra belki 3-0 biter diye Barcelona 2.5 üst'e döndümParis iyi yırttı valla kupon ben 2/1 olur dedim attı ilk yarı iyi oldu
Şuradan yatarsa futbola ihanet olurVilla iy 0 geldi, ms PSG kaldı,
Barcelona iy 1 tane attı, 2 tane daha atması lazım 2. yarı.