- 31,331
- 11,470
- 113
24_27 böyle Lakers
Çok fazla transfer mi yaptın gün içindereisler bilen biri varsa bilgilendirebilirmi iş bankasından çok fazla işlem yaparım uygulamaya girdim para transferi yapıcakken bana 3. şahıslara para aktarımın kısıtlandı dedi ne oluyor bu biliyorum yeri dğeil ama burası aktif diye buraya yazdım bilgisi olan varmu acil lütfen
dün çok fazla yaptım reisimÇok fazla transfer mi yaptın gün içinde
Pek bir şey olacağını sanmam ama incelemeye girmiş olma ihtimalin varreisler bilen biri varsa bilgilendirebilirmi iş bankasından çok fazla işlem yaparım uygulamaya girdim para transferi yapıcakken bana 3. şahıslara para aktarımın kısıtlandı dedi ne oluyor bu biliyorum yeri dğeil ama burası aktif diye buraya yazdım bilgisi olan varmu acil lütfen
korkutma be agam inşallah öyle birşey yoktur gaPek bir şey olacağını sanmam ama incelemeye girmiş olma ihtimalin var
Bu aralar çok savcılğa
Çağırılan oluyor dost
Evet bundan kaynaklı,bı zaman sonra düzelir 24 saat maksimumdün çok fazla yaptım reisim
Çok fazla yapmışsan pespese kısıtlama gelmistirdün çok fazla yaptım reisim
ama dost ondan önceki günler çok daha çok fazla işlem yapardın neden böyle olduki birde neden dün olmadı da bugün olduEvet bundan kaynaklı,bı zaman sonra düzelir 24 saat maksimum
Yok dun çok transfer işlemi yaptığın için normal prosedür korkacak bir şey Yok 24 saat sürmez bile normale dönecekkorkutma be agam inşallah öyle birşey yoktur ga
Dostum korkulacak bir şey yok olacağı varsa önüne geçemezsin payfixten 78korkutma be agam inşallah öyle birşey yoktur ga
yo orası öylede dost benim kuzenin hesap kapatıldı direkt iş bankası yasa dışı kumar oynamaktan kpatmışlar dedi kuzenime benimki kapanmamuşki?Dostum korkulacak bir şey yok olacağı varsa önüne geçemezsin payfixten 78
Bin lira ceza ödedim ben 2022 de olunca oluyor