Para yoksa tütün müCiddi söylüyorum ne şakası 4 içtiğim bile oluyor nadiren. Min 2, genelde 3. Marlboro Touch Blue
Para yoksa tütün müCiddi söylüyorum ne şakası 4 içtiğim bile oluyor nadiren. Min 2, genelde 3. Marlboro Touch Blue
Para yoksa yazdıyoruz. O sebeple an itibarıyla 3.5K borcum var tekele.Para yoksa tütün mü
Ben seni izlerken keyif alcam sen beni izlerken acının tatlı tarifi olması lazım yana yana güleriz artık dicemde ağzımızda yancakaman baba ben buraya doydum, lütfen gelmesinler. Seçmece yapabiliyorsam olur ama, seni alayım örneğin.
karşılıklı asılacaz gibi anlattın dost, izlerken birbirimizi keyif almalar falanBen seni izlerken keyif alcam sen beni izlerken acının tatlı tarifi olması lazım yana yana güleriz artık dicemde ağzımızda yancak
Onu siktiret önce telefon faturasını çöz knk. Avans vermiyormu işyeriPara yoksa yazdıyoruz. O sebeple an itibarıyla 3.5K borcum var tekele.
İşten çıkıyorum bu ay, askerlik var 1 ay Eylül'de. Son ay diye avans vermiyorlar. Ay sonunu bekliyorum mecburenOnu siktiret önce telefon faturasını çöz knk. Avans vermiyormu işyeri
Askerde kumarsız nasıl dayancanİşten çıkıyorum bu ay, askerlik var 1 ay Eylül'de. Son ay diye avans vermiyorlar. Ay sonunu bekliyorum mecburen
En tarifsiz duygu bu iştekarşılıklı asılacaz gibi anlattın dost, izlerken birbirimizi keyif almalar falan
bu arada ben sana değil ben zaten'' niye öyle yanlış yazmışım anlamadımSelamlar, herkese bol şans.
2-3 tur dönebilirim umarım ilk turda olur. Dağıtım zart zurt yok. Ben sana kendimi dağıtmışım, varsa millet beni toplarlasın. Kuponu attıktan sonra bir 15 dk yokum sigara almaya gideceğim, telefon kesik 4.6K ödemem lazım, o yüzden internete ulaşımım olmayacak.
Öpüyorum, ciao.
Para var, huzur var.bu arada ben sana değil ben zaten'' niye öyle yanlış yazmışım anlamadım
Sülü demek seni de zortlattılae he 😂😂maalesef zortladık romanya'dan, yol geçen hanı olduğu için savunma. Bir tur daha deneyelim.
Yıldom noldu ya en son konu kilit falan diyodun, sazan diyip millete sazan mı oldun? Arsız seniSülü demek seni de zortlattılae he 😂😂