- 13,255
- 8,586
- 113
Ben bunun kazandığı paranın 3.1 ininkendime aldım hepsini dağıttım canlı gordunUlan millete nie ödüllerini vermiyon hemde besiktas gibi adama o adama yapilirmiydi bu ayıptır
Ben bunun kazandığı paranın 3.1 ininkendime aldım hepsini dağıttım canlı gordunUlan millete nie ödüllerini vermiyon hemde besiktas gibi adama o adama yapilirmiydi bu ayıptır
Hahahha oğlum seni paranla bogarim benAğlayın
Hadi göster dağıt sendeHahahha oğlum seni paranla bogarim ben
Adamin 400 msj var 5k msj alti kimsenin rolünü takip etmem bak sonra bole ayarsız çıkıyorlar kankaADAMSİN LA SEN KEDİ OLALİ Bİ FARE TUTTUN 😂😂
Bosver bunu kanka kendini bi pok zannedecek simdi yuz verme buna ne hali varsa görsünBen bunun kazandığı paranın 3.1 ininkendime aldım hepsini dağıttım canlı gordun
Bak bak rezile.bak.Bosver bunu kanka kendini bi pok zannedecek simdi yuz verme buna ne hali varsa görsün
@Erhan2121 al şunu başımdan sidigimle bogacam bunuDağıtın la konuşmakla olmaz hadi
Bida diyorum bana para ödeme Sana sadece bı abi tavsiyesi senden büyüğüm baya cnku delikanlı.ol.sozunde.dur insanlaraYok paramla boğacam yok sidiğimle boğacam niye böyle konuşup duruyorsun burada eğleniyoruz kupon yaparak sen gelmişsin adam değilsin sen onu diyince ben neden sana ödeme yapayım
Kral dağıtım amaçlı rol yapıyorsan ve millet seni 2 saat takip ediyorsa vereceğin zaten 250 500 lira para bunu yapmayip kaçarsan kendine ayıp etmiş olursun zaten herkes kendine yakışanı yapar gecen güzel olsunYok paramla boğacam yok sidiğimle boğacam niye böyle konuşup duruyorsun burada eğleniyoruz kupon yaparak sen gelmişsin adam değilsin sen onu diyince ben neden sana ödeme yapayım
Attim ozeldenÇekim geldiği gibi göndercem