Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Thanatosx / 3. Kupon Yetene Kadar Devam Edicez

Kupon Miktarı
930
Kupon Oranı
1.58

Thanatosx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
519
268
63
Yok paramla boğacam yok sidiğimle boğacam niye böyle konuşup duruyorsun burada eğleniyoruz kupon yaparak sen gelmişsin adam değilsin sen onu diyince ben neden sana ödeme yapayım

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,255
8,586
113
Yok paramla boğacam yok sidiğimle boğacam niye böyle konuşup duruyorsun burada eğleniyoruz kupon yaparak sen gelmişsin adam değilsin sen onu diyince ben neden sana ödeme yapayım
Bida diyorum bana para ödeme Sana sadece bı abi tavsiyesi senden büyüğüm baya cnku delikanlı.ol.sozunde.dur insanlara

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,255
8,586
113
Hadi isin rast gele

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,468
21,940
113
Kral dağıtım amaçlı rol yapıyorsan ve millet seni 2 saat takip ediyorsa vereceğin zaten 250 500 lira para bunu yapmayip kaçarsan kendine ayıp etmiş olursun zaten herkes kendine yakışanı yapar gecen güzel olsun

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,807
445
83
Konu sahibinin kesesine bereket, ben ödülü nakit olarak değil de benim için kupon yapmasını rica ettim o şekilde yardımcı oldu. Teşekkürler @Thanatosx