http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teşekkürler Padişahbet

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,860
25,857
113
Bu tür konu açan arkadaşların zeka seviyesinin çok yüksek olduğunu ve bizimle burda olmalarına şaşırıyorum neden burdalar acsbs

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,718
13,671
113
Padisah demisken atayimda izleyin

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
535
93
arkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye

vıdeoyu atmıyorsun ama maxwinin kurusuna kadar soyluyorsun.d napalım smdı sen soyle de kı benı tebrık edın edelım de ki benı gormezden gelın gormezden gelelım sen soyle napalım.d padısahbetımı ayakta alkıslasak napsak

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,414
6,196
113
arkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Helal la sana yayınlıyorlar ve birşey paylaşmıyor bazı tipler en tilt olduğum şey. İnsanları yönlendiriyorlar durduk yere. Tebrikşer

Coskun85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
316
220
43
Şuan yaptigin ne gardaş yönlendirme degilmi hey Allahım 😂😂😂

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,948
8,920
113
Padisahbetin bugün işler kesat herhalde , slotlarda kapalıdır muhtemelen nedense 3-5 güne bir böyle tuhaf isimli birileri geliyor , padişahbet babadır yazıyor gidiyor geçti kardeşim geçti artık o işler boş işler bir kişiyi bile Kandıramazsınız başka taktik bulun site 1 gün kod veriyor iki üç kişi 2-3 bin çekti diye adamlar 20 gün birdaha kod atmıyorlar sen kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,487
7,149
113
iyi

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
768
344
63
Büstünün forumun girişine dikilmesi lazım girip çıkarken selama duralım imparator