- 2,572
- 978
- 113
Benim kırmızı biberim oNe kadar naif bir insansın
Benim kırmızı biberim oNe kadar naif bir insansın
Eline korkak alıştırma çevir balıkları yanmasınNorveç uskumrusu
Bol koy bol koy yeşiliginden deEline korkak alıştırma çevir balıkları yanmasın
arkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Helal la sana yayınlıyorlar ve birşey paylaşmıyor bazı tipler en tilt olduğum şey. İnsanları yönlendiriyorlar durduk yere. Tebrikşerarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Şuan yaptigin ne gardaş yönlendirme degilmi hey Allahım 😂😂😂arkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Padisahbetin bugün işler kesat herhalde , slotlarda kapalıdır muhtemelen nedense 3-5 güne bir böyle tuhaf isimli birileri geliyor , padişahbet babadır yazıyor gidiyor geçti kardeşim geçti artık o işler boş işler bir kişiyi bile Kandıramazsınız başka taktik bulun site 1 gün kod veriyor iki üç kişi 2-3 bin çekti diye adamlar 20 gün birdaha kod atmıyorlar sen kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun.arkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Disardamiydin dayıBol koy bol koy yeşiliginden de
iyiarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Büstünün forumun girişine dikilmesi lazım girip çıkarken selama duralım imparatorarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Çok incesin dost, yüklersen canımız çekerarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye