Kaldı mı böyle senin gibi ince yürekli insanlar bearkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Kaldı mı böyle senin gibi ince yürekli insanlar be
[/QUO
kardesim aynen burdan yayinlamayi dogru bumuyom genclere ornek olmasin diye
Dünyaya gönderilmiş koca yürekli insanlardan birisin dostarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Tebriklerarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
tesekkurler kardesimDünyaya gönderilmiş koca yürekli insanlardan birisin dost
Ne olur yönlendir beni krizim tuttu at su replayi bak ozileri salarim üzerine memleketin babasiyizarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Tebrikler kardeşim ne ka güzel bi düşünce içindesin sen büylearkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Sadakasini ver dostumarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Ya padisahmi veriyor max Allah'ım sabır ver bu kullarından koru bizipadisahbete gercekten helal olsun 1xbette 3 senedir her gun oynuydum 1 kere max vermedi padisahbet 3 ayda verdi
Dost tebrikler eritme amanarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Bir 3 ay daha vermesini istiyorsan 3 ay içinde 1 milyon gömül hemen hadi 😆😆 ne saçma düşüncelerdesiniz .padisahbete gercekten helal olsun 1xbette 3 senedir her gun oynuydum 1 kere max vermedi padisahbet 3 ayda verdi
Dost aman verme sakin gitpadisahbete gercekten helal olsun 1xbette 3 senedir her gun oynuydum 1 kere max vermedi padisahbet 3 ayda verdi
Pragmatic play vermedi padişah verdi tabi kiYa padisahmi veriyor max Allah'ım sabır ver bu kullarından koru bizi
Uskumru varmı uskumruDost aman verme sakin git
Ne kadar naif bir insansınarkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye
Norveç uskumrusuUskumru varmı uskumru
Yayinlamiyorsun ama ballandıra ballandıra yazıyorsun. Yönlendirme olmuyor mu yinearkadaslar 1 hafta once maxvin aldigim padisahbet 180000 lira aldim. bugunde takimini trubunde izle cekilisinden 20k nakit yukledi cok tesekkur ediyorum. maxwini bilerek yayinlamiyorum cunki milleti yonlendirmeyim diye