Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tesadüfe İnanmam

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,470
1,401
113
turnuva şampiyonuna yanılmıyorsam 125 milyon euro mu ne para ödülü var dönücek birşeyler :D

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Mesele Mamelodi'nin iyi oynayıp oynamaması değil işte bunu anlatmaya çalışıyorum mesele ulsan 1-0 gerideyken hiçbir şekilde oynamaması .
Madrid maçına gelince arapların dünya futbolunda özellikle avrupa şampiyonalarına girebilmek için neler yaptığını ne paralar dağıttığını biliyormusun?

Senin o siktiriboktan al hilal dediğin takım haftada 1 oyuncularına evler arabalar hediye ediyor.
Arapların sadece futbolda değil aldığı nefeste bile şaibe var.

İşte sizin hatanız da bu küçümsüyorsunuz hemde para ile dünyayı boğacak güçte ki klüpleri küçümsüyorsunuz.

Herkes doğru bildiğine inansın diyecek söz yok benim görüşüm bu isteyen istediğine inansın.
kankacim mamelodi sundowns ile ilgili yazdim ben patatestarlasi falan dedigin icin. güney afrika'da son 5 sezondur şampiyonolduğunu biliyorum sence al hilal ve araplarınneler yaptigini bilmiyor olabilir miyim. turnuvanin temelinde arap takimlarinin piyasasini yaptirmak oldugunu ben de biliyorum. hatta sana sunu söyleyeyim son 3 aya kadar yayıncısı yoktu bu turnuvanın. araplar dazn'a 1 milyar euro verip yayin ihalesini aldirdi kendi elleriyle. 10 sene boyunca kulüplere finansal fairplay diye musallat olan uefa simdiaraplarin parasini yedigi icin kör taklidi yapiyor. sampiyonlar ligine wildcard yani davetiye olarak takim çağırma isini de zamanla arap takımlarını da sampiyonlar ligine alabilmek icin getirdiler. bunlarin hepsini biliyorum lakin hermaca sike demek yine de anlamsiz. avrupa takimlari pert durumda zaten tatile cikmai icin gün sayıyorlar. bir de her topcu sicakliklardan şikayetçi haliyle bu kadar sürpriz olmasi doğal.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
PSG Bayern Real Barcelona 40 maç yapıp 40 nıda Yener yani o zaman şike olmaz varmı öyle bir dünya kumar siteleri batar o zaman