- 5,529
- 3,092
- 113
Banımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Çok kötü bi durum ban yemek
Kupon brazdan geliyo
Kupon brazdan geliyo
Bol şanslarBanımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Kupon brazdan geliyo
Geçmiş olsun.her konuda geçiyor para istemek ban sebebi diye.bile bile lades yapmissinBanımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Kupon brazdan geliyo
Bol şans dostum iyi akşamlar ben beceremedim sen becer inş 🤣🤣Banımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Kupon brazdan geliyo
RastgeleBanımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Kupon brazdan geliyo
Sorma yav bidaha istemeyiz bakalim insGeçmiş olsun.her konuda geçiyor para istemek ban sebebi diye.bile bile lades yapmissin
Acele etme be dost,,zaten kayıplar heepp aceleden,,ağar ağar takıl işte,,hedefe ulaşırsın umarımÇekimi bekliyorum hala gelmedi
Yok dost haftalik kayip bonusu cekimi beklemedigim bi paraAcele etme be dost,,zaten kayıplar heepp aceleden,,ağar ağar takıl işte,,hedefe ulaşırsın umarım
Tmm dost,,basketini yoksa futbolcu bilemem ama,,çok zengin program var futbolda,12.30 da baslıyor çoğuYok dost haftalik kayip bonusu cekimi beklemedigim bi para
Nasipsel,,Daha mat in kayip bonusunj almadim ban olmasaydi burda 5k lik roll yapacaktim ban var diye slot da erittik
Çekim gelse isleme almadilar dahaTmm dost,,basketini yoksa futbolcu bilemem ama,,çok zengin program var futbolda,12.30 da baslıyor çoğu
Bakarsın artık dost,,sabaha çookk varr,,Çekim gelse isleme almadilar daha
Aynen dost,,tabii kendi tercihiFutboldan git derim çok güzel maçlar vae şimdiden bol sans
Geçmiş olsun dost bol şanslarBanımın kalkması serefine siz siz olun üyelerden para istemeyin
Kupon brazdan geliyo