- 4,505
- 3,123
- 113
oynucazmı hocam davetleri iptal edince çıktım
Baglanti kopuyor da girdim tekrar 1-0 ondesin yolla istekoynucazmı hocam davetleri iptal edince çıktım
15 tl elden gidiyahBaglanti kopuyor da girdim tekrar 1-0 ondesin yolla istek
Pes 13 ise her türlü 😄 ondan sonra bıraktım çünkü 😄PES gelin, beni yencek adam daha doğmadı
Pes 13ü çok oynadık efsane seridir ama artık oynanmıyorPes 13 ise her türlü 😄 ondan sonra bıraktım çünkü 😄
Kral oyundu ya öğrenci evinde kiralardık sabaha kadar şimdikilerde zevklidir tabi ama o oyunun yeri cok farklıdır herkestePes 13ü çok oynadık efsane seridir ama artık oynanmıyorBizim oynadığımız salona gelirlerdi, yıl olmuş 2020 abi pes 13 var mı diye sahibi illallah ettiydi
![]()
Aynen zamanının çok ötesinde bir oyundu 2016ya kadar falan 13ü oynadık hep. Agüero o 2013ün buguydu ya resmen herkes ya city alırdı ya realKral oyundu ya öğrenci evinde kiralardık sabaha kadar şimdikilerde zevklidir tabi ama o oyunun yeri cok farklıdır herkeste
Başladı bahanelerTaktik yanlis benim onu degistiriyorum hemen bekle![]()
Kol bozukTaktik yanlis benim onu degistiriyorum hemen bekle![]()
Aynen öyle ama benim bi arkadaş vardı hocam sürekli Lyon’u alırdı gomis vardı Lyon’da felaket araya kaçıyordu o da cok iyi kullanırdı gomisi belki bilirsin bimiyorum o oyunda cok iyiydi 😄Aynen 2013ün çok ötesinde bir oyundu 2016ya kadar falan 13ü oynadık hep. Agüero o 2013ün buguydu ya resmen herkes ya city alırdı ya real![]()
Gel ayarladim simdien sinir olduğum karakteri almış ya full volefile dibine pusmuş vole için bekliyo
Betpark çok güvenilir diyorlar dost mobil ödeme de yüzde 20 raket bonusu da varmış 😄Saglam bi mobil odeme yapip işıgli mışıgli raket roket filan aliyimda 15 er liralari hazir edin
Ordan hisse verseler yine almam dost 😁🤣Betpark çok güvenilir diyorlar dost mobil ödeme de yüzde 20 raket bonusu da varmış 😄
pardon yav sen fulledin sandım geliyorum girSeri 3-1 @tahtalikoy onde. Guclerini niye arttirdin 130 dedik![]()