- 9,881
- 3,302
- 113
Cogu oyun sacma oldu ama guc dengesi olarak Sonuçta kazanan sen oldun0-2 den 7-2 won
Cogu oyun sacma oldu ama guc dengesi olarak Sonuçta kazanan sen oldun0-2 den 7-2 won
şans işi hocam tebrıkler sanada. sen kırdın ben kırdım öyle öyle gidiyo işte sende kazanabılırdınCogu oyun sacma oldu ama guc dengesi olarak Sonuçta kazanan sen oldun![]()
Karakter olarak benden yukseksin ben hepsini fullesem bile yine dengesiz olur ki. Ama gel oynayalim hadihocam vallahi ben yeteneklerin düşük olmasına alışkın değilim. sen ne itemin varsa en güzellerini koy bende kendimkileri koyayım gerçek bi maç yapalım. o kadar düelloya davet ettin kendine güvenip. diz itemlerini öyle gel
ilk sayımı kırdırdımtebrıkler hocam. yav ilk sayıda topu attım net gitti wifi çekmedi
tebrıkler hocam. yav ilk sayıda topu attım net gitti wifi çekmedi
Seni ilk kıran ben miyim gerçektenilk sayımı kırdırdım
O neyki gardaşSelam herkese, Tennis Clash oynayan ya da tenise ilgisi olanlar varsa birbirimizi ekleyip oynayalım. Beni yenen kişiye yarın gün içinde 15tl papara
kullanıcı adım: marsel
✋✋✋aktif tenis klaş oynayan varmı
canım sıkılıyo varmı oynucaktenis clash yada kafa topu oynucak varmı
Selam kardeşim benim ufaklık oynuyormuş, bende oynuyorum şu an ufaklikla.varmı oynuyan
tövbe tövbeeSelam kardeşim benim ufaklık oynuyormuş, bende oynuyorum şu an ufaklikla.
dm kapalı hocam sen yazsana oynayakSelam kardeşim benim ufaklık oynuyormuş, bende oynuyorum şu an ufaklikla.