Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefonları Açmayın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
12,154
113
O nasıl bir olay la harbi şaka gibi yarın öbür gün bizim başımıza da gelir falan bu ne aq harbi saçma sapan bı olay yasamissin yok abi eninde sonunda değiştirmek gerekicek belli oluyor ya
Hiç sorma sinirden deliye döndüm lan arama diyorum arıyor oğlum aramasana lan diyorum kapatıyorum yine arıyor. Abartısız 20 30 sefer böyle konuştuk gelcem yanına diyor gel lan diyorum gelmezsen adam değilsin. En son iyice sinirlendiğimi farketti reis dedi şaka yapacaktım sen denk geldin dedi sonra beni siteye davet ediyor kafayı yemişler anasını satayım.Komple sıfırlamak lazım hattı mattı ne varsa hacım iyice cozuttular artık.

Son düzenleme:

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,165
25,978
113
Hiç sorma sinirden deliye döndüm lan arama diyorum arıyor oğlum aramasana lan diyorum kapatıyorum yine arıyor. Abartısız 20 30 sefer böyle konuştuk gelcem yanına diyor gel lan diyorum gelmezsen adam değilsin. En son sinirden deliye döndüğümü farketti reis dedi şaka yapacaktım sen denk geldin dedi sonra beni siteye davet ediyor kafayı yemişler anasını satayım.Komple sıfırlamak lazım hattı mattı ne varsa hacım iyice cozuttular artık.
Onun yapacagi şakanın ben gelmisini geçmişini şimdi neyse salak salak insnlar ya üç kuruşluk insanlarin elinde herkesin bilgileri ne diyim kanka küfür etmeden konuşmakta zor böyle tipleri

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
567
113
akşam 7-8'den sonra ailem dışında kimsenin telefonunu açmam siz gidip bir de 0212'li numarayı açıyorsunuz. bu saatte hayra arayan olur mu allah aşkına

Revorevo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
46
18
Biri aradı açtım benden ses yok ondanda yok 20 saniye sessizce bekledik sonra kapattı oe

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
409
63