- 2,300
- 898
- 113
Mantıklı benim de çift hatlı bende bir kez değiştirmiştim SMS gelince olabilirBir tanıdık var. Tlfnu çift hatlı. Simi değiştiriyor diğerine takıyor, 1 sene daha süre kazanıyor. Her sene hat yerini değiştiriyor sorun kalmıyor..
Mantıklı benim de çift hatlı bende bir kez değiştirmiştim SMS gelince olabilirBir tanıdık var. Tlfnu çift hatlı. Simi değiştiriyor diğerine takıyor, 1 sene daha süre kazanıyor. Her sene hat yerini değiştiriyor sorun kalmıyor..
benim arkadaşınkini de kapatmayı unuttular arada böyle şanslı kişiler çıkabiliyor.3 sene oldu kral çevremde herkesin kapandı mail attırdı benim yok kapanmiyor günü gelse bile enteresan unuttular mi ne sansa
3 sene oldu kral çevremde herkesin kapandı mail attırdı benim yok kapanmiyor günü gelse bile enteresan unuttular mi ne sansa
Markası neydi dostum birde imeiden kapanmış haldeyken mı yaptırdın ay sonu bütçe kısıtlıGeçen 300 e yaptırdım
Bir kerede Gülsün şans ufakta olsa 🥴benim arkadaşınkini de kapatmayı unuttular arada böyle şanslı kişiler çıkabiliyor.
keşke bana da gülse iki telefon taşımaktan sıkıldımBir kerede Gülsün şans ufakta olsa 🥴
Sakın alma kronik sorunu olma ihtimali yüksek telefonlarArkadaşın sorunu halledildiyse bana bakın. 😂General Mobil alınır mı? Sıkıntı yaşar mıyım![]()
Bilgisayarın varsa uzaktan bağlanıp yaparım telefoncuyumSelam arkadaşlar 3ay önce 2.el note9 telefon almıştım imei kapandı,aldığım yer baya uzak izinde alamıyorum işten,bunu benim açma imkanım olur mu? Yada başka bi telefoncuya gitsem çok para ister mı acaba bilgisi olan varsa sevinirim
Redmi not 12 pro evet çift sim kartlı ama değiştire değiştire süresi tam doldu kapandı 300 500 gider dedi telefoncu 300 TL aldı senin bulunduğun yerde değişiklik göstere bilirMarkası neydi dostum birde imeiden kapanmış haldeyken mı yaptırdın ay sonu bütçe kısıtlı![]()