http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefoncu Arkadaşlar Destek İmei

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,688
3,427
113
Selam arkadaşlar 3ay önce 2.el note9 telefon almıştım imei kapandı,aldığım yer baya uzak izinde alamıyorum işten,bunu benim açma imkanım olur mu? Yada başka bi telefoncuya gitsem çok para ister mı acaba bilgisi olan varsa sevinirim

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
653
113
Selam arkadaşlar 3ay önce 2.el note9 telefon almıştım imei kapandı,aldığım yer baya uzak izinde alamıyorum işten,bunu benim açma imkanım olur mu? Yada başka bi telefoncuya gitsem çok para ister mı acaba bilgisi olan varsa sevinirim
300 400 lira

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,193
2,331
113
300 400 TL civarı

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,495
496
83
Arkadaşın sorunu halledildiyse bana bakın. 😂General Mobil alınır mı? Sıkıntı yaşar mıyım :)

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
243
43
1200 tl ye açılıyo

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,314
577
113
Bende de iphone 15 var kapandı uzattırabilir miyim bilgisi olan var mı

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,973
4,917
113
1k aşağı actirmalar hangi TLF git yaparlar tabi tamirciyse degilsede o başkasına verir kârinida üstüne atar

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,298
897
113
Banada Gürcistan dan redmi geldi üç senedir SMS geliyor 110 gün sonra kapanacak son 90 gün filan hiç IMEI attır madim yaklaşık üç sene olacak kapanmadı hat degistirdim gene SMS geldi gene kapanmadı neden bilen varmı acaba

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,688
3,427
113
Telefoncu yok mu arkadaşlar ya net bilgisi olan

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,973
4,917
113
Banada Gürcistan dan redmi geldi üç senedir SMS geliyor 110 gün sonra kapanacak son 90 gün filan hiç IMEI attır madim yaklaşık üç sene olacak kapanmadı hat degistirdim gene SMS geldi gene kapanmadı neden bilen varmı acaba
Süresi var yurtdışından gelen tüm TLF kapanıyor çünkü devlet kabul etmiyor kaçak olduğu için kapanır ene sonunda actirirsin

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,298
897
113
Süresi var yurtdışından gelen tüm TLF kapanıyor çünkü devlet kabul etmiyor kaçak olduğu için kapanır ene sonunda actirirsin
3 sene oldu kral çevremde herkesin kapandı mail attırdı benim yok kapanmiyor günü gelse bile enteresan unuttular mi ne sansa

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,495
496
83
3 sene oldu kral çevremde herkesin kapandı mail attırdı benim yok kapanmiyor günü gelse bile enteresan unuttular mi ne sansa
Bir tanıdık var. Tlfnu çift hatlı. Simi değiştiriyor diğerine takıyor, 1 sene daha süre kazanıyor. Her sene hat yerini değiştiriyor sorun kalmıyor..