- 9,900
- 8,073
- 113
arkadaşlar iphone alıcam da sizce yurt içi mi almak daha mantıklı mı yurt dışı mı ?
9ay mı açık kaliyor sene için deYurt dışı alsan da öyle bir vergilendirme yaptılar ki kayıt parası v.s derken aynı paraya geliyor
8ay açık kalıyor şuan alırsan bu seneyi atar yeni yildada 8ay kullanırsın yaklaşık 16 ay kapanmaz kapandığında yanında bı i phone 6ilr gezersin ikisindende aynı i clouda giriş yaptığında kapanan i phoneyede düşer aramalar9ay mı açık kaliyor sene için de
8 ay diye biliyorum9ay mı açık kaliyor sene için de
1000-1350 dolar bazında oynuyor modeline göreGüncel fiyatlar nedir şuan bende almayı düşünüyorum
Harbiden suyunu çıkardılarYurt dışı alsan da öyle bir vergilendirme yaptılar ki kayıt parası v.s derken aynı paraya geliyor
Aynı hesaba geliyor artıkarkadaşlar iphone alıcam da sizce yurt içi mi almak daha mantıklı mı yurt dışı mı ?
Yurt dışı al kanka 8 ay kullanırsın 4 ay kapalı kalır , 4 ay içinde bir telefon al mobil açarsın yanındaarkadaşlar iphone alıcam da sizce yurt içi mi almak daha mantıklı mı yurt dışı mı ?
Samsung a34 bakabilirsin ben kullaniyorum bir sorun yaşamadim ama dikkat et orjinalini al teknosadakiler falan ayni degilmisnfc özellıklı 7bin- 15 bin arası öneriniz varmı arkadaşlar