Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Numarası Hakkında

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,805
2,208
113
+905432378635 konu açmak zorunda kaldım dümen mi yoksa dolandırıcımı anlam veremedim konu actim20 dakika önce aradı adam amerikan dan arıyorum dedi tayfun beylemi görüşüyorum dedi zaten tayfun değilim bende bağırdım dalgamı geçiyorsun lan dedim polise şikayet ederim dedim sonra yanlış oldu tamam dedi kapattı amerikan ne alaka

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
+905432378635 konu açmak zorunda kaldım dümen mi yoksa dolandırıcımı anlam veremedim konu actim20 dakika önce aradı adam amerikan dan arıyorum dedi tayfun beylemi görüşüyorum dedi zaten tayfun değilim bende bağırdım dalgamı geçiyorsun lan dedim polise şikayet ederim dedim sonra yanlış oldu tamam dedi kapattı amerikan ne alaka
getcontact baksana kimmiş

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Bayramdan sonra kreşe düşerse benim.oglani kaydedeyim

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
680
93
Küfür etmeden önce sorsaydin neden ariyorsun

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,805
2,208
113
Arkadaşlar dün 1 tane siteye üye oldum telefon numaramı yazdım onları yapıyor site dolandırıcı site galiba yok onlarnı yapıyor site bu https://Birmilyar.com

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Anne baban ile konuştun mu ,onlara da soyle haberleri olsun.cekiniyorsan ogretmenin ile konus anlat