- 32,643
- 8,672
- 113
Ondan değil genelSanada bir gün alırlar sıkma canını
Ondan değil genelSanada bir gün alırlar sıkma canını
Aynen kardeşim olan var olmaSevgilisi olan var olmayan var dimi)
Sıkma canını boş koyOndan değil genel
Sıkma canını boş koy gitsin herşey geçici zaten takma kafana rahat olOndan değil genel
Mabadını parayla siliyorsan al kardesimMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Evlenceksen alMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Alırdım al kardeşimMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Set halinde al ama airpords apple Watch 2 yıllık kasko vs vsMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Malboro bu arada Ferdi sana ulaşmak istiyordu Ferdi KadıoğluAlırdım al kardeşim
Kardeşim ben arda gülerciyim ferdi neden ulaşacak bana gs ye mi transfer olmak istiyorMalboro bu arada Ferdi sana ulaşmak istiyordu Ferdi Kadıoğlu
Ben orasını bilemem. Sen görürsen bunu de dedi bana. Ban yemiş burdan kalıcıKardeşim ben arda gülerciyim ferdi neden ulaşacak bana gs ye mi transfer olmak istiyor
Onun bana ulaşması için 3 aracıdan geçmesi lazım o kişileri kendisi bilir bunu ss al at onaBen orasını bilemem. Sen görürsen bunu de dedi bana. Ban yemiş burdan kalıcı
Tmm aldım atarım. Benide aranızda postacı yapmayın daOnun bana ulaşması için 3 aracıdan geçmesi lazım o kişileri kendisi bilir bunu ss al at ona