- 9,240
- 5,898
- 113
imkaninda varsa al ozaman dostum hemde verdiğin değeri anlar biraz daha dikkat eder birçok şeye.sözlüm sayılır daha resmiyette bir şey yok
imkaninda varsa al ozaman dostum hemde verdiğin değeri anlar biraz daha dikkat eder birçok şeye.sözlüm sayılır daha resmiyette bir şey yok
Terketmek onların ruhunda var....viskini almış yudumluyor gibisin Serkan,,,kafan iyi dimi
yok be ya uzun zamandir içmiyorum sağlığımı bozuyorTerketmek onların ruhunda var....viskini almış yudumluyor gibisin Serkan,,,kafan iyi dimi
Ciddi dusundugunse ,kızında durumu yoksa al makina..bı hatıra kalır sendensözlüm sayılır daha resmiyette bir şey yok
Çok şükür......iyi yapmışsınyok be ya uzun zamandir içmiyorum sağlığımı bozuyor
Bekle o zaman reis biraz dahasözlüm sayılır daha resmiyette bir şey yok
Doğum günü hediyesi olarak alıcam bekleyemem ama kararsızımBekle o zaman reis biraz daha
Zenginsen al gitsin, zaten ömür boyu iyi şeyler alıcan. Değilsen de al gitsni m. Zaten yarısından fazlasını devlete alıyosunMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Meşhur bir makine sözü vardır. O parayı 500- 500 Egtde farmlarim 🤣Merhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
bence 2025 model 1 taneMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Al bence ama sözleşme imzala ayrılırsan geri alırım diye şaka yapmıyorum ciddiyimMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
ÇıpalarTerketmek onların ruhunda var....viskini almış yudumluyor gibisin Serkan,,,kafan iyi dimi
Oha abartmaAl bence ama sözleşme imzala ayrılırsan geri alırım diye şaka yapmıyorum ciddiyim
Sanada bir gün alırlar sıkma canınıSıkıldım
Sevgilisi olan var olmayan var dimiSıkıldım
Nikah olmadığı sürece iPhone vs alınmaz. Söz nişan vs aldanma düşme makınam düşmeMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız