- 32,008
- 26,258
- 113
Yine elendim
Şükür dost iyi oluyoruz . Siz iyi olun yeter . Bizimkisi dert mi aw.Teşekkür ederim dost
Nasılsın bu arada görünmüyorsun pek
Dayım istese telefoncu dükkanı acardiGerçekten ihtiyacı olanlar varmış. Sözleri geri alıyorum
Öle deme dost sizlerde iyi olun biz alıştık artık dost baktık olmuyor alınmaktan başka bisey gelmiyor elimizden hakkımızda hayırlısı olsun inş imkanın olursa beklerim dost hatayaŞükür dost iyi oluyoruz . Siz iyi olun yeter . Bizimkisi dert mi aw.
Depremde bir kere geldim . Kötü Manzaranın izleri geçsin de inşallah geliriz kardo . Görüşürüz ordaÖle deme dost sizlerde iyi olun biz alıştık artık dost baktık olmuyor alınmaktan başka bisey gelmiyor elimizden hakkımızda hayırlısı olsun inş imkanın olursa beklerim dost hataya
Keske haberim olsaydi dost enkaz kaldırma devam ediyor bizim köy halen herşey duruyor şuanda iskenderun ve antakya ağırlıklı tahminim 2 3 ay a anca biterDepremde bir kere geldim . Kötü Manzaranın izleri geçsin de inşallah geliriz kardo . Görüşürüz orda
Sen kumara yatırırdın böyle iyi olmuş boşverYine elendim
Vebalimi aldınSen kumara yatırırdın böyle iyi olmuş boşver
Merhaba bedava telefon var göndermemi ister misin dostKumarbaz birisine boyle guzellikler yapmayin onu kasa olarak gorur. Ha illaki yapacaksan sat onun parasini at adama kumar oynasin. O adamda satmaya ugrasmasin en azindan.
Aksini idda eden varsa uzun bi aradan sonra 6 saat tartışabilirim.
Cevrende vardir illaki konu komsu her kimse cocuguna tablet olarak kullansin ver gitsin ole birine.
Vebal gıybet dedikodu en sevdiklerimVebalimi aldın
Paylaşmak güzeldir dostum teşekkürlerBirilerinin aglayarak almadigi bi telefon kalmisti burdan onu da aldi , dusuncen icin tebrikler dost @AndersonTalisca
Merhaba dost kargoyu karsi odemeli yollama amaMerhaba bedava telefon var göndermemi ister misin dost
Ahımı alma amaVebal gıybet dedikodu en sevdiklerim
Yanlış dusunuyorsun dost ağlamakla alakası yok ki bu işinBirilerinin aglayarak almadigi bi telefon kalmisti burdan onu da aldi , dusuncen icin tebrikler dost @AndersonTalisca