http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Hacklenmesi Hk.

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,176
2,947
113
Dostlar emin değilim ama garip şeyler oluyor youtubeda kendi kendine değişik değişik cracklar oyunlar criptolar üzürene video aramalar yapılmış kendi kendine bende yeni fark ettim bu etkinlikler içinde kullandığım Twitter hesabımda da dün gece cripto ile ilgili twetler atılmış bilgim dışında hepsi komple şifreleri falan değiştirdim ama ne olur bilmiyorum başına gelen oldumu dostlar ya da nasıl bir çözümü olur nasıl kurtulur bu pisliklerden

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Twitterdan ayarlar-gizlilik sonra güvenlik ve hesap erişimine gir ordan bak oturumlara uygulamalara bilmediklerini kaldır

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,176
2,947
113
Twitterdan ayarlar-gizlilik sonra güvenlik ve hesap erişimine gir ordan bak oturumlara uygulamalara bilmediklerini kaldır
Yaptım hepsini gmaile kadar şifre değişimine kadar şimdilik bişey yok ama çok saçma böyle bişey olması

Ravaladana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
35
28
telefonuna modlu, hileli vs oyun indirdin mi google play haricinden?

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,176
2,947
113
telefonuna modlu, hileli vs oyun indirdin mi google play haricinden?
Evet ama sildim riskli gözüküyordu bende ondan şüphe ettim rabbitweb vardı Mac falan izliyordum dizi izliyordum muhtemelen o zaten

Ravaladana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
35
28
Evet ama sildim riskli gözüküyordu bende ondan şüphe ettim rabbitweb vardı Mac falan izliyordum dizi izliyordum muhtemelen o zaten
büyük ihtimalle odur. Bütün hesaplarından çıkış yap, şifreleri değiştir. Bir de uygulama yöneticisinden, senin yüklemediğin bir uygulama var mı diye kontrol et.

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,176
2,947
113
büyük ihtimalle odur. Bütün hesaplarından çıkış yap, şifreleri değiştir. Bir de uygulama yöneticisinden, senin yüklemediğin bir uygulama var mı diye kontrol et.
Teşekkürler dost