http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Ekran Pc Aktarma

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
783
113
Merhaba arkadaşlar, telefon çalışıyor fakat ekran karardı, pc den takılıyorum fakat sms olayından sitelere giremiyorum. Telefonu pc ye aktarma program bilen var mı veya nasıl yapabilirim. Başka telefon bulma fırsatım yok.

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,781
2,022
113
telefon ekranını görmeden yapamazsın hocam

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
713
113
Merhaba arkadaşlar, telefon çalışıyor fakat ekran karardı, pc den takılıyorum fakat sms olayından sitelere giremiyorum. Telefonu pc ye aktarma program bilen var mı veya nasıl yapabilirim. Başka telefon bulma fırsatım yok.
Bazı modelleri PC bağlayınca direkt emülatör gibi bişey açılıyor kullanabiliyon galeri sms herşeye erişimin oluyor o yoksa biraz zor uygulama indirmek lazım

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,329
603
113
telefon bağlantısı var ben hep onu kullanıyorum bilgisayarda başlata yaz çıkar telefona eşleştirme yap sms ler bilgisayara geliyor

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,449
2,490
113
aynı ağa bağlıysa bilgisayar ve telefon bilgisayarda telefon bağlantısı telefonda masaüstü bağlanıtısı olarak geçen windows uygulamasından halledebiliyorsun herhalde ama telefon yine lazım oluyor olabilir onu dene bi istersen. Olmazsa mecbur 2.elcilere gidip 300-500 liraya tuşlu telefon alacaksın

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
bluestacks uygulaması var bi onu dene eskiden tel gibi kullanıyordum ben ama suanda ne durumda bilmiyorum

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
783
113
telefon bağlantısı var ben hep onu kullanıyorum bilgisayarda başlata yaz çıkar telefona eşleştirme yap sms ler bilgisayara geliyor
Qr kodu istiyor hocam o da ekran olmadığı yapacak bişey yok galiba, yine de sağol

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,782
9,431
113
Büyük ekrandan blackjack dipsın yani dost