Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Alacaklara Tavsiye

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
192
43
2 defa x7 pro alıp sattım parasizliktan yine alsam yine x7 pro alırım içimde kalmış

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
X7 pro da 6 bin amper pil var bırak iPhone diyenleri ciddiye alma esir olursun 🤣
bırader aklınız yok mu her şey batarya değil iphone 15 pro kullanıyorum ufacık batarya günü çıkartıyor sen telegramdan foruma gırerken 5 sanıye beklerken ben hiç beklemıyorum 1 sn ya sürer ya sürmez para biriktirin 80 100 lıraya adam akıllı telefon alın poco ne

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
bırader aklınız yok mu her şey batarya değil iphone 15 pro kullanıyorum ufacık batarya günü çıkartıyor sen telegramdan foruma gırerken 5 sanıye beklerken ben hiç beklemıyorum 1 sn ya sürer ya sürmez para biriktirin 80 100 lıraya adam akıllı telefon alın poco ne
Gel vs atak ipone 13 le aynı para bu kim daha seri

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
Gel vs atak ipone 13 le aynı para bu kim daha seri
13 mü kaldı bırader 14 pro max altına para verıp alınmaz ben 16 pro max alacaktım param da vardı ama detaylı araştırma yaptım 15 pro ile cok ufak detayları oldugunu gorunce bunu tercih ettim bundan önce de iph 11 kullanıyordum çağ atlarsınız deneyin benım cıhazı

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
192
43
13 mü kaldı bırader 14 pro max altına para verıp alınmaz ben 16 pro max alacaktım param da vardı ama detaylı araştırma yaptım 15 pro ile cok ufak detayları oldugunu gorunce bunu tercih ettim bundan önce de iph 11 kullanıyordum çağ atlarsınız deneyin benım cıhazı
iPhone 20 çıksa yine almam 🤣

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
14 pro max aldım geçen sene 2 hafta dayanabildim arayüz falan rezalet geliyo android kullanicilarina

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
192
43
iPhone Android tartışması saçma Android e Alişan iOS kullanamaz iosa Alişan Android kullanamaz tercihler farklıdır

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Bide ful gün gidiyo diyen arkadaşa sesleneyim pil tasaruf modunda min parlaklik mi kullanıyorsun
Ben tüm gün kumar oynayıp çekimleri beklerken clash royale oynarım o şekilde bir gün dayansın 1 telefonda ben hediye edeyim kendisie