- 160
- 47
- 28
Şarjı uzun gitmeli ve siteye anında girmeli diğer uygulamadan
kod için telefon arıyorsan iphone al dostum androide para mı verılırŞarjı uzun gitmeli ve siteye anında girmeli diğer uygulamadan
X7 pro da 6 bin amper pil var bırak iPhone diyenleri ciddiye alma esir olursun 🤣Şarjı uzun gitmeli ve siteye anında girmeli diğer uygulamadan
Cankancok op ben parasiz kalsam elimdeki teli vermem ipone kullanilmuyor yaX7 pro da 6 bin amper pil var bırak iPhone diyenleri ciddiye alma esir olursun 🤣
bırader aklınız yok mu her şey batarya değil iphone 15 pro kullanıyorum ufacık batarya günü çıkartıyor sen telegramdan foruma gırerken 5 sanıye beklerken ben hiç beklemıyorum 1 sn ya sürer ya sürmez para biriktirin 80 100 lıraya adam akıllı telefon alın poco neX7 pro da 6 bin amper pil var bırak iPhone diyenleri ciddiye alma esir olursun 🤣
iPhone bedava verseler kullanmamCankancok op ben parasiz kalsam elimdeki teli vermem ipone kullanilmuyor ya
Gel vs atak ipone 13 le aynı para bu kim daha seribırader aklınız yok mu her şey batarya değil iphone 15 pro kullanıyorum ufacık batarya günü çıkartıyor sen telegramdan foruma gırerken 5 sanıye beklerken ben hiç beklemıyorum 1 sn ya sürer ya sürmez para biriktirin 80 100 lıraya adam akıllı telefon alın poco ne
Kamera ile işin yoksa x7 pro kamera istiyorsan Samsung s23 ultra alYarın ki maçlar güzel giderse en iyisini alırız
13 mü kaldı bırader 14 pro max altına para verıp alınmaz ben 16 pro max alacaktım param da vardı ama detaylı araştırma yaptım 15 pro ile cok ufak detayları oldugunu gorunce bunu tercih ettim bundan önce de iph 11 kullanıyordum çağ atlarsınız deneyin benım cıhazıGel vs atak ipone 13 le aynı para bu kim daha seri
Kamera ile işim yok usta şarjı iyi gitsin seri olsun yeterKamera ile işin yoksa x7 pro kamera istiyorsan Samsung s23 ultra al
iPhone 20 çıksa yine almam 🤣13 mü kaldı bırader 14 pro max altına para verıp alınmaz ben 16 pro max alacaktım param da vardı ama detaylı araştırma yaptım 15 pro ile cok ufak detayları oldugunu gorunce bunu tercih ettim bundan önce de iph 11 kullanıyordum çağ atlarsınız deneyin benım cıhazı
14 pro max aldım geçen sene 2 hafta dayanabildim arayüz falan rezalet geliyo android kullanicilarina13 mü kaldı bırader 14 pro max altına para verıp alınmaz ben 16 pro max alacaktım param da vardı ama detaylı araştırma yaptım 15 pro ile cok ufak detayları oldugunu gorunce bunu tercih ettim bundan önce de iph 11 kullanıyordum çağ atlarsınız deneyin benım cıhazı
ben yıllardır kullandıgım ıcın bana normal gelıyor elıme android herhangi bir telefon aldıgımda insanlar buna para mı ödüyor diyorum gerçekten berbatlar14 pro max aldım geçen sene 2 hafta dayanabildim arayüz falan rezalet geliyo android kullanicilarina
Bende iPhone görünce insanlar buna 100 bin mi veriyor daha iyisini 15 bine kullanıyorum diyorum 🤣ben yıllardır kullandıgım ıcın bana normal gelıyor elıme android herhangi bir telefon aldıgımda insanlar buna para mı ödüyor diyorum gerçekten berbatlar