Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Alacaklara Tavsiye

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
951
113
Ovion V20 Pro

10 bin liraya bu özelliklerde telefon bulamazsınız. 20-30 bin tl ve üzerindeki telefonların özellikleriyle yarışıyor. Yeni bir marka olduğu için pek bilinmiyor fakat KVK güvenceli

- Çıkış yılı 2024

- 8 gb ram

-256 gb dahili hafıza

-5000 miliamper batarya

- 8 çekirdek

- Amoled ekran

- Corning gorilla glass 5 ekran dayanıklılığı

- Hızlı şarj ( 33 w )

- İşlemci hızı 2.2 ghz

- Cortex A76 işlemci

- Ekran yenileme hızı 120 Hz

- 64 mp arka kamera

- 6.7 inç ekran boyutu

- Nfc

- KVK güvencesi

- Kılıf, ekran koruyucu, şarj batarya ve kablosu, kablosuz kulaklık ta pakete dahil

Fiyat performans olarak müthiş telefon. Paranız cebinizde kalsın
Dost bütün işlerini telefonda hallediyorsan tgde takılıp kod kovaliyorsan o telefon bir işine yaramaz, hatta çoğu telefon işine yaramaz 30k üstü telefon lazım. günlük rutin kullanım için diyorsan işini görür.

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,473
2,373
113
Sıfır kutusun da Redmi note 14 pro 12+12 aldım 8500 TL maaliyet yurt dışından geldi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,013
4,414
113
Ovion V20 Pro

10 bin liraya bu özelliklerde telefon bulamazsınız. 20-30 bin tl ve üzerindeki telefonların özellikleriyle yarışıyor. Yeni bir marka olduğu için pek bilinmiyor fakat KVK güvenceli

- Çıkış yılı 2024

- 8 gb ram

-256 gb dahili hafıza

-5000 miliamper batarya

- 8 çekirdek

- Amoled ekran

- Hızlı şarj ( 33 w )

- İşlemci hızı 2.2 ghz

- Cortex A76 işlemci

- 64 mp arka kamera

- 6.7 inç ekran boyutu

- Nfc

- KVK güvencesi

- Kılıf, ekran koruyucu, şarj batarya ve kablosu, kablosuz kulaklık ta pakete dahil

eyvallah annem yeni bir telefon alacaktı pedere söyleyeyim de bari alsın şunu piyasada veya sitede nerden bulabiliriz bunu bilgin var mıdır bro

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,013
4,414
113
Ovion V20 Pro

- Çıkış yılı 2024

- 8 gb ram

-256 gb dahili hafıza

-5000 miliamper batarya

- 8 çekirdek

- Amoled ekran

- Hızlı şarj ( 33 w )

- İşlemci hızı 2.2 ghz

- Cortex A76 işlemci

- 64 mp arka kamera

- 6.7 inç ekran boyutu

- Nfc

- KVK güvencesi

valla beğendim özelliklerini açıkcası bu fiyata marka bir telefon olsa en az 30k cidden

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
hocam dalga mı geçiyorsun ya :D s24fe var 27bin bu telefondan en az 10kat iyi nasıl bu telefon samsung olsa 30bin ediyor
sende fazla atmıssın 10k ıle 27k lık telefonu karsılastırmak mantıklı degıl konuyu acanda sacma karsılastırma yapmıs 20 30 k ya daha ıyı telefonlar satıyolar ama fıyatına gore mantıklı adnroıd kullannıcklar ıcın

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
707
383
63
sende fazla atmıssın 10k ıle 27k lık telefonu karsılastırmak mantıklı degıl konuyu acanda sacma karsılastırma yapmıs 20 30 k ya daha ıyı telefonlar satıyolar ama fıyatına gore mantıklı adnroıd kullannıcklar ıcın
hocam dikkatli okursan ben karşılaştırmadım alıntı yaptığım arkadaş bu telefon markalı olsa 30bin olurdu dedi ona cevaben yazdım

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,013
4,414
113
hocam dalga mı geçiyorsun ya :D s24fe var 27bin bu telefondan en az 10kat iyi nasıl bu telefon samsung olsa 30bin ediyor
Valla uygun fiyat olarak bu özelliklerde telefon bulmak zor bütçe sıkıntısı var şuan bu konuda o yüzden telefonu beğendim yani

rinqlow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
200
67
28
Beyler 14 kya bulursunuz infinix gt30 pro oyunlarda maksimum seviye kasmasi yok 2 aydır kullaniyorum şarjida çok iyi gidiyor Mayıs'ta çıkan bi telefon server kayitla süresiz kullanıyorsunuz

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,375
558
113
Xiaomi den şaşmayın. Tam bir fiyat performans ürünü. Biz kumarbazlar için batarya çok önemli. O yuzden Xiaomi candır.