- 5,206
- 1,973
- 113
benzeri evet bende de oldu bir kaç kereAllah affetsin göz yanılması mi nedir nickini ne zmn görsem davar diye okuyorum
Bılmıom valla kıral zıplıyomu oturuyomuda mıllet bosuna bırbırıne dusman oluyo ona uzuluosElektroşok gibi düşün Okan burukta şoku verdinmi zıplıyor ve bu durum tüm oyunculara yansıyor😂
O keltos bı halt yiyemez daha doğrusu hiçbir teknik direktör kadro olmadan süreklilik gösteremez, GS de Liverpoolu yendi ama 10 defa oynansa 9 unu liver alır. Kaldı ki o keltos hep pahalı kadorularla oynadiTeknik direktörün etkisi %30bence %20 zaman geri kalan oyuncular guardiolayı koy rangersa karşısında real olsun kafa tutatabilir ama kazanamaz kolay kolay
Guardıola da bos ya. Iyı futbolcuları alıyolar yeteneklı olanları. Her kazandıklarında bu dırektorlerın tanınırlılıkları artıyo oyle oyle ısım yapıyolar. Haland ı ben takımıma alsam haland sayesınde macları kazansam basarı benımmı oluyo adam cıkıp ter dokuyo. Bu dırektorlerı kurtarıcı gıbı superman gıbı ılah gıbı goruyolar en azından bu tr lıgınden onu anladımTeknik direktörün etkisi %30bence %20 zaman geri kalan oyuncular guardiolayı koy rangersa karşısında real olsun kafa tutatabilir ama kazanamaz kolay kolay
Mantıklı yorumlar yazma kıral herkez dusman oluyo hakaret edıyo sıl yorumuO keltos bı halt yiyemez daha doğrusu hiçbir teknik direktör kadro olmadan süreklilik gösteremez, GS de Liverpoolu yendi ama 10 defa oynansa 9 unu liver alır. Kaldı ki o keltos hep pahalı kadorularla oynadi
Kafa tutar dediğin savunma yapar dost başka da bir cacık yiyemez full potansiyel oynasınlar 7-8 tane atar bu sene rangers çöp dost takımı iyi seçemedinTeknik direktörün etkisi %30bence %20 zaman geri kalan oyuncular guardiolayı koy rangersa karşısında real olsun kafa tutatabilir ama kazanamaz kolay kolay
Tek sorun bu mu sence oyuncu ve takım gününde değilse ne yaparsan yap bir b.k olmuyor zaten heleki kırmızı kart yetip geri dusmussen napican mesela maçı kazanmak için basketbolda Koç daha önemli emin ol bak ama Koç'un taktiginden sonra oyuncularin sayıyı atması da önemli ama futbolda seyirci etkeni var hakem etkeni var var oğlu var ne yaparsan yap bunları degistiremessinKıral bu teknık dırektorlerı tam olarak nabıo koskoca 22 ınsan var neyın taktıgı ne ıse yarıcak topu futbolcular oynuyo kalecı kalenın %10 u kadar kaleyı komple kaplamıyokı gol yemesınden daha normal ne var kalecı gol yıyıp macı kaybedınce teknık dırektorlerını ıstıfaya cagrıyolar yada forvetler gol atamıyo rakıp kalecı sutları kurtarıyo sonuc nolursa nıye teknık dırektorlerıne yonelıyolar
Mac bıtınce sınemadan fılm ızlemıs gıbı medenı sekılde cıkıp evlerıne nıe kardesce gıtmıolar
Sonucta hersey oyuncuların attıgı sutlara bakıo topun ayaktan cıkarkenkı hızı ıvmesı yönü belırlıyo gol olup olmucagını. Demek ıstedıgın fener dıye bı varlık yok gs dıye bı varlık yok bjk ts dıye bı varlık yok bunlar sadece takım ısımlerı. Nıye bu kadar abartıyonuz bu olayı kırallar sadece oyun bu. Fenerle gs ard arda 10 mac yapsa her mac farklı bırı kazancak herseyı oyuncuların o ankı formu belırlemıyomu
Barca nın teknık dırektorunu kahraman maras spor a koysan takım uccakmı. Teknık dırektorlerı sadece galıbıyetlerde hazıra konan taraf 1 vasıfları yok
City yi TD siz oynat gene ilk 4 e girer ve girmesi de lazım zatenTeknik direktörün etkisi %30bence %20 zaman geri kalan oyuncular guardiolayı koy rangersa karşısında real olsun kafa tutatabilir ama kazanamaz kolay kolay
Kanka senın medyeved geldımı kuponTeknik direktör yüzde 100 etki eder. Kolay mı o kadar zengin, şımarık erkeği idare etmek. Geçtim teknik, taktik falan.
Harbi toprağım okuyayim dedim ben de oraya takıldımKıral dan sonrasını okuyamadım
ilkokul terk misinKıral bu teknık dırektorlerı tam olarak nabıo koskoca 22 ınsan var neyın taktıgı ne ıse yarıcak topu futbolcular oynuyo kalecı kalenın %10 u kadar kaleyı komple kaplamıyokı gol yemesınden daha normal ne var kalecı gol yıyıp macı kaybedınce teknık dırektorlerını ıstıfaya cagrıyolar yada forvetler gol atamıyo rakıp kalecı sutları kurtarıyo sonuc nolursa nıye teknık dırektorlerıne yonelıyolar
Mac bıtınce sınemadan fılm ızlemıs gıbı medenı sekılde cıkıp evlerıne nıe kardesce gıtmıolar
Sonucta hersey oyuncuların attıgı sutlara bakıo topun ayaktan cıkarkenkı hızı ıvmesı yönü belırlıyo gol olup olmucagını. Demek ıstedıgın fener dıye bı varlık yok gs dıye bı varlık yok bjk ts dıye bı varlık yok bunlar sadece takım ısımlerı. Nıye bu kadar abartıyonuz bu olayı kırallar sadece oyun bu. Fenerle gs ard arda 10 mac yapsa her mac farklı bırı kazancak herseyı oyuncuların o ankı formu belırlemıyomu
Barca nın teknık dırektorunu kahraman maras spor a koysan takım uccakmı. Teknık dırektorlerı sadece galıbıyetlerde hazıra konan taraf 1 vasıfları yok
Kıral'ın biri görse idam ettirir bu arkadaşı @kralcharlesHarbi toprağım okuyayim dedim ben de oraya takıldım
Medvedev saplar yaw. Bence en yetenekli tenisçi ama çok sakatlaniyor herif yoksa Dünya 1 numarası onun hakkiKanka senın medyeved geldımı kupon
hocam bu dünyada 1 numara olan teniscinin teknik direktörü var mıMedvedev saplar yaw. Bence en yetenekli tenisçi ama çok sakatlaniyor herif yoksa Dünya 1 numarası onun hakki