Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tekelcilik

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
belki bilen vardır kıraathane açmayı düşünüyodum dükkan var kira derdi yok tekel mi açsam diyorum bu işi yapan abilerim var mı yapılır mı bu iş lokasyon eyüpte esenyurt değil ona göre yorum yapın vurulma ihtimalim az

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,188
8,178
113
İnsanlarla en az muhattap olacağın iş neyse onu araştırıp onu aç kıraathane falan bizim insanların ağız kokusu çekilmez

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,826
4,843
113
belki bilen vardır kıraathane açmayı düşünüyodum dükkan var kira derdi yok tekel mi açsam diyorum bu işi yapan abilerim var mı yapılır mı bu iş lokasyon eyüpte esenyurt değil ona göre yorum yapın vurulma ihtimalim az
Vala kahvede tekerde iyi işler hangisini aciyorsan aç iyi para birakir

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Hiç onla bunla uğraşma en temizi çay ocağı aç etrafinda yoksa tertemiz kazanç
Kahvede adam iki çay içer 5 saat oturur tekel desen iti kopugu eksik olmaz parası olmaz veresiye ister vermezsin terslesir vs vs çay ocağı yoksa etrafında aç gitsin

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,210
2,535
113
Tekel işinde hapcisi otcusu ayyasla uğraşmak zor benim arkadaş yapıyor geceleride bulundugumuz yerde 10 dan sonra satış yasak 8-10 lira biralarda diğer alkoller fiyat farkı artıyor kaçak satıyor iyi para kazaniyorda sakat iş hele istanbulda

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Hiç onla bunla uğraşma en temizi çay ocağı aç etrafinda yoksa tertemiz kazanç
Kahvede adam iki çay içer 5 saat oturur tekel desen iti kopugu eksik olmaz parası olmaz veresiye ister vermezsin terslesir vs vs çay ocağı yoksa etrafında aç gitsin
yan dükkanda da kahve var çayı 1 tl ucuza satacaz mecbur

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,826
4,843
113
benim peder eskiden tekelcilik yapıyordu bu dükkanda şimdi kiracı var onu postalayıp çökecem ama sermaye olarak kahve daha mantıklı geliyo belki 2-3 sene kahve sonra tekel yaparım
Kahvenin fazla 1 masrafı yok çay kola millet hesabına oynasın yeterki çok çok 2 eleman çalıştırdım bide sen

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
ben valaha ticarete ayip olmaz diye dusunuyo rum
Dostum kiracıyı neden çıkarıyorsun ki adam belki devir edicek lap diye adami cikaramazsin ki 1 TL çay satarım demekle olmuyor o işler öyle dost o adam 10 satar sen 2 TL çay sat adamın esnafligi onnumaradir gene o adamda otururlar

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,982
965
113
Dostum alkollü iş her zaman sıkıntıdır kıraathane fikri daha iyi .

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
476
83
Meşhur Ahmet abi gibi bütün dükkanı cephane olarak kullanmak istemiyosan tekelcilikten uzak dur.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,210
2,535
113
Yan dükkandaki kıraathanesi olan adamla konuş bakalım bı mulayimmi konuşacak adam artist artış kojusursa kirada odemicen nasıl olsa 3 lira aşağı satarsın çayı inadına açarsın artış artış konuşursa ucuza satacam temiz işi guleryuzde olursan musterileri çekersin kapı önüne iki langird içeri durmu müsaitse 1 masada bilardo köy gencleride cekersin

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
1,344
113
hocam esenyurtta daha sağlam para kazanırsın ama bilgin olsun