- 53,359
- 25,507
- 113
Uçak çoktan uçtu kilitlendi basmadı yoksa 1K para vardıNiye ucakmi ucuruyordun![]()
Uçak çoktan uçtu kilitlendi basmadı yoksa 1K para vardıNiye ucakmi ucuruyordun![]()
Listeyi ben yapacaktım ama bu seferlik böyle olsunBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Sana ne kaldı herkese ulaşırsanBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Biz misyonumuzu tamamladık yol alalım bro 😁Burada senden önce bizi yaptı reis gözden kaçırdın sen 🤣 @Hayat1kumar
@ferdikadıoğlu nerede yaListeyi ben yapacaktım ama bu seferlik böyle olsun![]()
Kesene bereketBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Bana ne bana ne ben de isterimSana ne kaldı herkese ulaşırsan
Kelle başı 25 atarsa onada kalır la 😁Sana ne kaldı herkese ulaşırsan
2 hafta önce veda hutbesi yayınladı sonra sildi@ferdikadıoğlu nerede ya
Ben o yüzden listeci seçiyom küsen ona küssün😂Valla işin en sıkıntılı yani işte bu gerçekten büyük sıkıntı kazanmaktan daha büyük sikitni bu is
KatıldımKelle başı 25 atarsa onada kalır la 😁
Kesene bereketBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Bizim 200 gelemedi dost yoksa seni listeye eklerdik amabi ihtimalimizdemi yok![]()
Sen benim rolle gel 🤣Bana ne bana ne ben de isterim