- 22,394
- 11,656
- 113
Atamadı roma . Diyecek söz yokSenin dünkü kupon çok güzeldi roma marsilya ona 2-3 k atsan fena olurmuş![]()
Atamadı roma . Diyecek söz yokSenin dünkü kupon çok güzeldi roma marsilya ona 2-3 k atsan fena olurmuş![]()
Bir kere de dm at yazsan da sasirsak be dostKatılım falan var mı veya açacak olan var mı yeni
Sorma ya koskoca ikinci yarı yattılarAtamadı roma . Diyecek söz yok
Bende 3lu yaptım son maçta patladiKayıp bonusu ile 3 kupon yaptım 3. De yattım niye böyle bilmiyorum ana para 1. De yatar kayıp bonusu ile 3.4. Kuponu görüyorum
Ah ah yazdığımız olduda sana denk gelmedi havadan 20 k hissedip alınca bende görürsün şovuBir kere de dm at yazsan da sasirsak be dost
Klasik İtalya ligiAtamadı roma . Diyecek söz yok
Bugün betson verecek ,300 freebetAh ah yazdığımız olduda sana denk gelmedi havadan 20 k hissedip alınca bende görürsün şovu
Ben o sıralar foruma mi.uye değildim acabaAh ah yazdığımız olduda sana denk gelmedi havadan 20 k hissedip alınca bende görürsün şovu
Evet ona bende katıldım dostBugün betson verecek ,300 freebet![]()
SlottaEvet ona bende katıldım dostben öyle freebetleri 1. En fazla 2. Adımda patlıyorum nerede çevirecez 15 kat
Neyse dostumBen o sıralar foruma mi.uye değildim acaba
Net imkansız 35 katı 😀Slotta![]()
Olmuşken 50 olsun madem 🤣Neyse dostumherşey gönlünce olsun bakalım inşallah 20 30 u vurursun
Yada 6 li kombine yapacaksın onda 5 katı istiyor ilk kupon tuttumu kazaniyorsunEvet ona bende katıldım dostben öyle freebetleri 1. En fazla 2. Adımda patlıyorum nerede çevirecez 15 kat
Bak böyle cevap beklemiyodum sesli güldüm aw 😂😂Olmuşken 50 olsun madem 🤣
O 6 lı kombine de oranlar 3 ve üzeri mi ne olacak dimi 😀Yada 6 li kombine yapacaksın onda 5 katı istiyor ilk kupon tuttumu kazaniyorsun![]()
Yok yok 1.50 yetiyor dost toplam oran 3 ve üstü olacakO 6 lı kombine de oranlar 3 ve üzeri mi ne olacak dimi 😀
Allah allah yıllardır niye bilmiyoduk biz bunu şimdi bets10 bonuslarından 6 maç 1.50 yapsan olay bitiyor yaniYok yok 1.50 yetiyor dost toplam oran 3 ve üstü olacak
Olay bitiyor derken normalde 5 katı itiyor yani 6 li kombinden bakiyenin 5 katı çevrim istiyor diyelim ki 300 verdi 5 katı 1500 yapıyor sen ilk 300 ile kupon yaptığında 6 li kombin min vereceği para 3500 TL gelen 3500 TL njn 1200 tlsi ile bir altılı kupon daha yapıyorsun 2300 kalan ne kar kupon gelirse daha çok kar gelemzse net kazanç 2300 o şekilde yaniAllah allah yıllardır niye bilmiyoduk biz bunu şimdi bets10 bonuslarından 6 maç 1.50 yapsan olay bitiyor yani