Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat ve Maaş Hakkında

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Abiler selamın aleykğm cümleten 6.5 ay bi işterinde çalıştım her ay maaşlar geç yatıyordu bende patronla kavga ettim çıkışımı verdi ayın 5 inde yatması gereken maaş hala yatmadı üstüne benle kavga ediyor ihbar tazmşnatın 15 gün ben diyorum 1 ay en son kendi muhasebeciside 1 ay dedi ihbar ücreti toplam 50 k alacğım var şu zaman ödiyecem diyor para alamadım diyor oyalıyor ailem köyde evde tekim iş buldum cepte para yok işe gidemiyorum ne yapabilirim acil ravsiyeleriniz

Ekli dosyalar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,187
13,076
113
Abiler selamın aleykğm cümleten 6.5 ay bi işterinde çalıştım her ay maaşlar geç yatıyordu bende patronla kavga ettim çıkışımı verdi ayın 5 inde yatması gereken maaş hala yatmadı üstüne benle kavga ediyor ihbar tazmşnatın 15 gün ben diyorum 1 ay en son kendi muhasebeciside 1 ay dedi ihbar ücreti toplam 50 k alacğım var şu zaman ödiyecem diyor para alamadım diyor oyalıyor ailem köyde evde tekim iş buldum cepte para yok işe gidemiyorum ne yapabilirim acil ravsiyeleriniz
sigortan yok muydu? nası bi işte çalışıyorsun çalışan sayısı çok mu? sana çıkışını verirken toplam alacağını hesaplamadılar mı? muhasebeden sana şu kadar alacağın var deyip çıkış kağıdı vermeleri lazımdı.

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,930
8,140
113
Ver avukata uğraşsın dursun avukat masrafı da ona kalır

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
sigortan yok muydu? nası bi işte çalışıyorsun çalışan sayısı çok mu? sana çıkışını verirken toplam alacağını hesaplamadılar mı? muhasebeden sana şu kadar alacağın var deyip çıkış kağıdı vermeleri lazımdı.
4 kişi çalışıyoruz sigortam var kanka

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,187
13,076
113
4 kişi çalışıyoruz sigortam var kanka
kanka o zaman diğer elemanlara maaşını verdiği gün senin de alacağını yatırmalıydı. ama şimdi adamla siz baska mevzulara dalmışsınız. bence 2 yolun var ya güzellikle kardeşim benim paramı ver hakkımı ver bu işi noktalayalım uzamasın diyeceksin. yada avukat. ama avukatla hem uzun sürer hem de değmez. kanına girip damarını yakalamaya bak ödeyecek durumda ise öder o zaman ha zaten batık osman ise ödemek istese de ödeyemiyorsa napsan boş.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,050
4,576
113
Aynı şey benim başımda geldi. 10 ay çalıştım bor anda eleman çıkarmak zorundayız dediler. O gün osten çıkardılar. Kanun olarak ihbar tazminatı v.s vermeleri lazım değil mi. Bunun için nasıl bir yol izlememiz lazım. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,131
1,469
113
Aynı şey benim başımda geldi. 10 ay çalıştım bor anda eleman çıkarmak zorundayız dediler. O gün osten çıkardılar. Kanun olarak ihbar tazminatı v.s vermeleri lazım değil mi. Bunun için nasıl bir yol izlememiz lazım. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Arkadaşım,herşeye göre degisiyor bunlar

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,019
956
113
İhbar süren 6 ayı geçtiği için 1 ay oluyor muhasebeci doğru söylemiş. Bu çakal ödememek için yokuşa sürüyor. Arabuluculuk vs ayak yapıyor. Bunu şikayet et çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına ekran gorüntülerini de al sürekli.

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
İhbar süren 6 ayı geçtiği için 1 ay oluyor muhasebeci doğru söylemiş. Bu çakal ödememek için yokuşa sürüyor. Arabuluculuk vs ayak yapıyor. Bunu şikayet et çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına ekran gorüntülerini de al sürekli.
170 mi

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Ya alttan alıp, paranı isteyeceksin efendi gibi, eğer insansa azıcık ve durumu varsa zaten öder. (Eğer küçük bir işletme ise). Yoksa avukata gideceksin, mevzu sakız olacak, bekleyeceksin. Ama paranı muhakkak alacaksın.