http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Hakkında

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,934
1,700
113
Arkadaşlar iş mahkemesinde kazanan bı arkadaş varmı avukat aracılığı ile mahkemeye verdim kazandığım anda paranın yüzde 22 si avukata gidicek o parayı otomatik mi kesilecek ben mi gelen paradan gondericem avukata sordum cevaplamadi bilen varmı çünkü hacizim var gelen para giderse bu sefer avukat ile ters dusme konusu olabilir

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,115
11,279
113
Arkadaşlar iş mahkemesinde kazanan bı arkadaş varmı avukat aracılığı ile mahkemeye verdim kazandığım anda paranın yüzde 22 si avukata gidicek o parayı otomatik mi kesilecek ben mi gelen paradan gondericem avukata sordum cevaplamadi bilen varmı çünkü hacizim var gelen para giderse bu sefer avukat ile ters dusme konusu olabilir
Avukat mı dolandıracaksın dost :)

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,241
4,108
113
Para baroya gider avukat oradan alir keser hesabina yollar

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,260
1,339
113
bi yaralanmam olmuştu 2021 de karşı tarafa tazminatta açmıştım kalıcı izden dolayı
250 bin avukat tutmuştum 60 bin istemişti benden tazminatını alınca ordan alırım demişti direk ona yatmıştı 250 bin 190 bini kendisi teslim etmişti bana bu tarz davalarda direk avukata yatıyor diye biliyorum

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,934
1,700
113
Avukat mı dolandıracaksın dost :)
Yok hocam anlamadın sanırım şimdi hiç almadigim için bilmiyorum para geldi o gün oldu da hepsini haciz diye el koydular o zaman al başına belayı hepsi avukata gitsin de başka bişi istemiyorum

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,115
11,279
113
Yok hocam anlamadın sanırım şimdi hiç almadigim için bilmiyorum para geldi o gün oldu da hepsini haciz diye el koydular o zaman al başına belayı hepsi avukata gitsin de başka bişi istemiyorum
Vekalet avukattaysa avukatın hesabına yatar avukat sana gönderir.

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,241
4,108
113
Valla öyle olursa Süper olur benim için
Mahkemede anlaşma olmaz ve hakim karşı taraf parayi odemek zorundadir gibi bir sonuca bağlarsa, karsi tarafın ödediği para kimseye gitmez. Para mahkemeye ödenir. Mahkeme avukatın bağlı olduğu baroya ödeme yapar. Avukat da barodan alir parayi. Sonra kesintisini yapar sana öder. Rica edersen nakit de öder, yardimci olur