Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Dava Hk

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
4,205
113
Selamın aleykum dostlarım geçen sene bu zamanlar işlerinden haklı neden ile 42 günlük ihtarname cektim astim alerjik oldum tekstil fabrikasında fabrikaya sendika geliyordu 3 yıllık tm haklarımı talep ettim vermediler sendika avukatına 3 4 arkadaş vermiş bende verim dedim adam 1 yıldır dava açmamış her sorduğumda şu gün bugün aciyorum diye beni oyalayıp durdu vekaletfelan verdim tüm deliller elinde benim 1 yılım çöp oldu şimdi bu avukatla ilgili ne yapabilirim ne gibi hakkım var resme beni oyalıyor basina gelen bilgilendirirseniz sevinirim 70bin o yılda alacagm var

eymenim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
581
93
Selamın aleykum dostlarım geçen sene bu zamanlar işlerinden haklı neden ile 42 günlük ihtarname cektim astim alerjik oldum tekstil fabrikasında fabrikaya sendika geliyordu 3 yıllık tm haklarımı talep ettim vermediler sendika avukatına 3 4 arkadaş vermiş bende verim dedim adam 1 yıldır dava açmamış her sorduğumda şu gün bugün aciyorum diye beni oyalayıp durdu vekaletfelan verdim tüm deliller elinde benim 1 yılım çöp oldu şimdi bu avukatla ilgili ne yapabilirim ne gibi hakkım var resme beni oyalıyor basina gelen bilgilendirirseniz sevinirim 70bin o yılda alacagm var
Hangi sendika o dostum

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
4,205
113
Birteksen

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
4,205
113
Yok mi bilen biri

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
310
83
Reis herşeyden önce sağlam avukat bulucan

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
4,205
113
Reis herşeyden önce sağlam avukat bulucan
Kral avukat bulacak da vekalet geri almam için 6k gibi para gidecek bu avukat dava açmamış açsa uyanda e devlette görünür bir yol lazım ne yapmam gerek

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
800
113
Böyle avukat mı olur gerçekten bizde abimin iş kazası için tazminat davası ile uğraşıyoruz avukat gerçekten önemli

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
4,205
113
Böyle avukat mı olur gerçekten bizde abimin iş kazası için tazminat davası ile uğraşıyoruz avukat gerçekten önemli
Valla kral saglik sorunum yoktu fabrikada yakalandım güvendik verdik adam koca 1 yılımı heba etti para yok olsa başka bir avukata gidecem bu avukatla ilgili ne gibi bir hakkım olur onu bilmiyorum

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
800
113
Valla kral saglik sorunum yoktu fabrikada yakalandım güvendik verdik adam koca 1 yılımı heba etti para yok olsa başka bir avukata gidecem bu avukatla ilgili ne gibi bir hakkım olur onu bilmiyorum
Avukatla ilgili hiç bir hakkın olmaz onu sineye çekip unutacaksın fakat işle alakalı yasal bir süre var diye biliyorum onu iyice öğren geç kalma başka bir avukat bul