- 5,847
- 4,977
- 113
4 ceyrek atacak ne atarsa bakalim playoff maci belli olmuyor sıkıntılı ama ritmi bulursa cok 3luk atiyorMaçı çevrimi mi bilmem ama 2.yarı 50 den aşağı atmaz
4 ceyrek atacak ne atarsa bakalim playoff maci belli olmuyor sıkıntılı ama ritmi bulursa cok 3luk atiyorMaçı çevrimi mi bilmem ama 2.yarı 50 den aşağı atmaz
bu site şanlı geliyor dost bu da kazanırsa son 24 saatte 10 da 9 yaparız dostTamamdır dost gelicek inşallah rahatta kal
Hocam o sitede max ne kadar oynayabileceğin butonu yok yanlış hatırlamıyorsam. Es kaza limit falan yiyebilirsin, yatırımlarını ona göre yap.bu site şanlı geliyor dost bu da kazanırsa son 24 saatte 10 da 9 yaparız dost![]()
Gelicek bu da dost ben öyle hissediyorum maçı da izliyorum fark da azaldı dep iyi oynuyorbu site şanlı geliyor dost bu da kazanırsa son 24 saatte 10 da 9 yaparız dost![]()
Bu dep in her zmaan yaptığı sey ya3 yada 4 ceyrek 4..5 üçlük maca denge getiriyor walla oynayanlara tebrikler.san miguel 90,5 üst oynadım
Tebrikelr bende 2 sayı bekliyorum 181.5
Tebrikler dostum
Dep maci alirsa sasirma değişik bi takim tebrikler dostum walla bu maca alt oynayan yoktur ins..Hepinize tebrikler dostlar
Ev sahibi adam akıllı atış bile denemiyor hücumda hep yürüyorlardep maçı çevirecek mi yoksa o kadar farktan
Oncelikle tebrikler.. belli olmaz ew seride 1..0 onde ama depin buraya getireceği belli birsey herzaman aynisini yapıyor 😏😏dep maçı çevirecek mi yoksa o kadar farktan
Bu mac 1 saat bitmez simdi 😁😁Ev sahibi adam akıllı atış bile denemiyor hücumda hep yürüyorlar
Macin geldiği noktaya bakarmisin saka gibi ya walladep maçı çevirecek mi yoksa o kadar farktan
Dep ikinci yarı en az 50 atar demiştim maçı da aldı depdep maçı çevirecek mi yoksa o kadar farktan
Reis bu mac bitmez 😁😁Dep ikinci yarı en az 50 atar demiştim maçı da aldı dep