AdamHadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
AdamHadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
Adamsın helal 😁Hadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
Bugğn seninki dahil 4 wonluk takip yaptım sonuncusu bu elde var 0 nereye gidiyor dmler anlamıyorumHadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
Seninde Kesene bereket olsun dostumHadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
Helal dostum tayfunun kankasıyımHadi senin hatrina 2 kişiye de ben atayım
Sıkı can iyidir dost 😁Canım sıkılıyor aw
Valla ben kupon sonuna kadar takip edenlere atarım diğerleri benim sorunum deilBugğn seninki dahil 4 wonluk takip yaptım sonuncusu bu elde var 0 nereye gidiyor dmler anlamıyorum
Bende senin gibiyim ama. Ediyprum canım tabi etmediğime yazmam asla öyleValla ben kupon sonuna kadar takip edenlere atarım diğerleri benim sorunum deil
Geçmiş ola enişte çok kötü dişUlan bı dış ağrısı tuttu gece gece
Para muhabbeti yapma diye yazmadım konuya adam zaten 800 TL üstüne çıkmış hedefin maks 7-8 kişi takip etti 50 TL atmak zor geldi adama neyseBugğn seninki dahil 4 wonluk takip yaptım sonuncusu bu elde var 0 nereye gidiyor dmler anlamıyorum
Kimseye atmamış bızdenSahtiyandan almayan kim dostlar
Depremde bı yer izledim ondan beri tadım tuzum yok aw alkole vurdum kendimiSıkı can iyidir dost 😁
Kim o laPara muhabbeti yapma diye yazmadım konuya adam zaten 800 TL üstüne çıkmış hedefin maks 7-8 kişi takip etti 50 TL atmak zor geldi adama neyse
Boşver dost şimdi yönetime bildirirler para muhabbeti yapıyoruz diye ban yerizKim o la
EveTayfun 3 kişi yazıyor zaten heralde konuya yanlış gormediysem
Kim 3 kişi dostTayfun 3 kişi yazıyor zaten heralde konuya yanlış gormediysem