- 11,273
- 6,983
- 113
Meraba ben bı çılgınlık yapıp 30k kredi çekip bı doğan almayı düşünüyorum bu konuda ne dusunuyorsunuz
Ekli dosyalar
-
187.7 KB Görüntüleme: 55
-
183.2 KB Görüntüleme: 54
Başkanım öyle uzun mesafe seyahat için almıyorum kısa mesafe işe gidip gelmeye köye gidip gelmeye en uzun yapicagim mesafe 20 30kmAldıktan sonra pişman olma olasalığın %90 yapma bence dostum![]()
aynen ile astarı boyunu geçer doğanınBana sorarsan alma 30 bine alırsın yolda kalırsın 3-5 derken bı 30 binlik daha olursun krediyle araç alacaksan 15-20 bin koy kenara kredi öder gibi peşinat ver daha iyi bişey al doğanla şahinle olacak iş değil bu
Benden buyuk ya araba kızar mi diyorsun üstüne bininceKici kirik 30 40 yasindaki dogan 30 bin lira olmus Ülkemiz sahlaniyor ekonomimiz sahane acaba birgun türk milletinin mutlu oldugunu görürmü su gozler
Kral şöyle düşündüm zaten uzun mesafe yapmicam kısa mesafe hep işim en uzun mesafe 20kmBana sorarsan alma 30 bine alırsın yolda kalırsın 3-5 derken bı 30 binlik daha olursun krediyle araç alacaksan 15-20 bin koy kenara kredi öder gibi peşinat ver daha iyi bişey al doğanla şahinle olacak iş değil bu
Knka krediyle araba alinmaz vazgec sen bu istenBenden buyuk ya araba kızar mi diyorsun üstüne binince
Kanka düzenli isim var aylık 2k ödeyebilirim 18ay araba çok lazım oluyor 30k 5k oducemKnka krediyle araba alinmaz vazgec sen bu isten
Kral zaten uzun yol için değil hastene işi olur köye gidip gelmeye yavaş yavaş düzgünce bencede sorun yaratmaz kredi işine gelirsek 30k 35k oducemDoğan al şahin falan sakın alma ama temiz doğan kaçirma arabana iyi bak oseni yolda bırakmaz emin ol yeterli arabana iyi bak
Kanka böylede olmuyor ya çok zorluk çekiyorumAlma net.
5 bin faiz bise değil mal seninde iysi kötüsü olmaz kendine iyilik yap alBeyler öyle uzun süreler kullanmicam maks 1 sene kullancam sonra araba yukseltcem şuan ihtiyaçim var
Bakalım akşam bakicam herşeye en azından düzgün yavaş kullanırsan zorlamazsan sorun çıkaracağını düşünmüyorum5 bin faiz bise değil mal seninde iysi kötüsü olmaz kendine iyilik yap al
Benim bütçeme göre böyle varŞehir içi kısa mesafede Palio dusunebilrsin modelli olur hem.