http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tavsiye almak istiyorum

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Kici kirik 30 40 yasindaki dogan 30 bin lira olmus Ülkemiz sahlaniyor ekonomimiz sahane acaba birgun türk milletinin mutlu oldugunu görürmü su gozler

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,681
4,523
113
Bana sorarsan alma 30 bine alırsın yolda kalırsın 3-5 derken bı 30 binlik daha olursun krediyle araç alacaksan 15-20 bin koy kenara kredi öder gibi peşinat ver daha iyi bişey al doğanla şahinle olacak iş değil bu

Musdem8212

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,176
265
83
Bana sorarsan alma 30 bine alırsın yolda kalırsın 3-5 derken bı 30 binlik daha olursun krediyle araç alacaksan 15-20 bin koy kenara kredi öder gibi peşinat ver daha iyi bişey al doğanla şahinle olacak iş değil bu
aynen ile astarı boyunu geçer doğanın

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,273
6,983
113
Kral şöyle düşündüm zaten uzun mesafe yapmicam kısa mesafe hep işim en uzun mesafe 20km

sevki75

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
87
37
18
Doğan al şahin falan sakın alma ama temiz doğan kaçirma arabana iyi bak oseni yolda bırakmaz emin ol yeterli arabana iyi bak

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,273
6,983
113
Doğan al şahin falan sakın alma ama temiz doğan kaçirma arabana iyi bak oseni yolda bırakmaz emin ol yeterli arabana iyi bak
Kral zaten uzun yol için değil hastene işi olur köye gidip gelmeye yavaş yavaş düzgünce bencede sorun yaratmaz kredi işine gelirsek 30k 35k oducem

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,273
6,983
113
Beyler öyle uzun süreler kullanmicam maks 1 sene kullancam sonra araba yukseltcem şuan ihtiyaçim var

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,017
1,214
113
Onu alacağına al bı Twingo rahatına bak kuş serisinden uzak dur kardeşim bitmez onun derdi tasasi