Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tatminsizlik

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
beyler bu seka grup ekleme yapacak mı pin ola duman falan. Kesin bilgisi olan varmı

SakaryalıTatanga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
558
113
Herkese günaydınlar, sorun şu herhangi bir site cebimde kuruş yokken bakiye freespın eklıyor ancak bunu 1000 2000 yapmama rağmen çekmeyip oynuyorum ve kaybediyorum bile isteye. Hastaneden randevu almayı düşünüyorum hastayım galiba var bende bir şeyler eskıden yapmıyordum böyle. Bi insan hazır parayı çekmez mı arkadaş ben anlayamadım elim devamlı basmaya gidiyor çekim ekranına hiç gitmiyor, belki hergün bu yüzden 3-5 k para çöpe gidiyor yazık günah
Bagimlilik knka kazanma bagamliligi

oneheart

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,244
892
113
Herkese günaydınlar, sorun şu herhangi bir site cebimde kuruş yokken bakiye freespın eklıyor ancak bunu 1000 2000 yapmama rağmen çekmeyip oynuyorum ve kaybediyorum bile isteye. Hastaneden randevu almayı düşünüyorum hastayım galiba var bende bir şeyler eskıden yapmıyordum böyle. Bi insan hazır parayı çekmez mı arkadaş ben anlayamadım elim devamlı basmaya gidiyor çekim ekranına hiç gitmiyor, belki hergün bu yüzden 3-5 k para çöpe gidiyor yazık günah
Şizofreni oluyoruz kanka normaldir kazanacakmış hissi veriyor hep 😂