- 48,042
- 15,596
- 113
Misilleme yapiyoz onunla aramiz iyi yaBizde adamla ugrasiyoz seni etiketliyor diye. Sende bi degisiksin mk
Misilleme yapiyoz onunla aramiz iyi yaBizde adamla ugrasiyoz seni etiketliyor diye. Sende bi degisiksin mk
Tamam knk yoksa ban yicez. Artık güzel konusacam😀Misilleme yapiyoz onunla aramiz iyi ya
Milletin 2 3 kere çekim yaptığı rina benim 500 lirayı sildi. Ödese açacaktım sovayı alıp40 dk da ilk adım gelmedi iptal oldu herhalde
Fakirin karnı doyacağı gün dişi kırılırmışMilletin 2 3 kere çekim yaptığı rina benim 500 lirayı sildi. Ödese açacaktım sovayı alıp![]()
Aynen öyle reis valla. Ne heveslenmiştim belki burdan bi come back atarım diyeFakirin karnı doyacağı gün dişi kırılırmış
Kanka jokeri niye önermedin zaten ben de onu senden görmüştüm. Yüzde yüz bonus tek kat çevrim maks 10 k çekilebiliyor. Tam arkadaşın aradığı bonus değil misovabet408.com hafta sonu %40 var
Onu da yazdım Kanka üstteKanka jokeri niye önermedin zaten ben de onu senden görmüştüm. Yüzde yüz bonus tek kat çevrim maks 10 k çekilebiliyor. Tam arkadaşın aradığı bonus değil mi
Görmedim pardon. Bence en iyisi o.Onu da yazdım Kanka üstte
Buyuk kasada sova en iyisi 10 k ya kadar frebet alınıyor şartlarıda güzel ama aşırı yüksek çekimde sorun olur mu onu bilemiyorumGörmedim pardon. Bence en iyisi o.
Senden gördükten sonra aldım ben bi kere sovayı kanka. 6 k çektim 3 dakikada ödediler. Ama tabi dediğin gibi miktar çıkınca neler olur bilmiyoruz. Arkadaşın hedef 10 k olduğu için bence daha yüksek de bonus alabileceği için şu an en ideal joker gibi duruyor ondan dedim. Freebet ve anaparayı ilk adımda geçse zaten kasa kafadan 3.5 4 olur yol yarılanır hemen hemen. Ama tabii kendi bileceği iş.Buyuk kasada sova en iyisi 10 k ya kadar frebet alınıyor şartlarıda güzel ama aşırı yüksek çekimde sorun olur mu onu bilemiyorum
RastgeleKasa 2 k hedef 10 k maç önerisi bugün için
Darlama adamı 😀
Adam 1 saat önce çıkmış gitmiş. Roll niyeti yoktu büyük ihtimal. Muhabbet olarak açmıştı konuyuDarlama adamı 😀
Bol şanslarKasa 2 k hedef 10 k maç önerisi bugün için