- 6,337
- 2,904
- 113
Buna ben de bakacamBugün hafta sonu olduğu için %40 alabilirsiniz 800 tl
Buna ben de bakacamBugün hafta sonu olduğu için %40 alabilirsiniz 800 tl
Batmadik yan yattik, 😂 sen nasılsın napıyosunKral ne yapıyorsun ya
Baktım şimdi devam ediyormuş,o gün yoktu herhalde güncelleme vs varsa görünmediDevam ediyor
Darlayacak bir kelime mi yazdım?Kanka niye darlıyosun adamı 🤣🤣
Çok çekimim var ama siteye kefil.degilim tabi şartları güzel bayaBuna ben de bakacam
Başlamıyor mu rol. 1 saate başlar. Ne bunlar ?Darlayacak bir kelime mi yazdım?
Bizde adamla ugrasiyoz seni etiketliyor diye. Sende bi degisiksin mkBol şanslarin olsun kral @bedof34
Kanka linkini atar mısın biÇok çekimim var ama siteye kefil.degilim tabi şartları güzel baya
İnşallah güzel yerlere gelirsin Senin kalbin temiz en son yaptığını unutmamBatmadik yan yattik, 😂 sen nasılsın napıyosun
Bol şans diliyorumKasa 2 k hedef 10 k maç önerisi bugün için
mk kullanmıyoruz reis..Bizde adamla ugrasiyoz seni etiketliyor diye. Sende bi degisiksin mk
Rol açmış adam. Ben diyormuyum konu yatırıma ek veren konuya yazın diye. Konu neyse ona göre yazalım o zamanBaşlamıyor mu rol. 1 saate başlar. Ne bunlar ?
sovabet408.com hafta sonu %40 varKanka linkini atar mısın bi
Canını yerimsovabet408.com hafta sonu %40 var
Güzel tamam reis. Herkes ana avrat sövüyor ses çıkmıyor benim bir sözüm sıkıntıya bundan sonra ona göre yazar davranırız. Iyi forumlarmk kullanmıyoruz reis..
Bol sanslarKasa 2 k hedef 10 k maç önerisi bugün için
Üslubunu değiştirirsen sevinirim.. Forumun huzurunu bozmak yasak + argo yazanlara yaptırım uyguluyoruz..Güzel tamam reis. Herkes ana avrat sövüyor ses çıkmıyor benim bir sözüm sıkıntıya bundan sonra ona göre yazar davranırız. Iyi forumlar
TamamÜslubunu değiştirirsen sevinirim.. Forumun huzurunu bozmak yasak + argo yazanlara yaptırım uyguluyoruz..
Bol şanslar dilerim reisKasa 2 k hedef 10 k maç önerisi bugün için