Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tatil Yeri Öneri

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,893
3,253
113
İyi geceler dostlar ben sizlere birşey tanışmak istiyorum ben şimdi kardeşimle agustos ayında tatile gideceğim de acaba uygun fiyata güzel tatil yapabileceğimiz yerler varmı daha önce giden oldumu Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris, İzmir varmı bildiğiniz güzel uygun fiyata tatil yeri.
Hepinize sevgiler saygılar dilerim...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
İyi geceler dostlar ben sizlere birşey tanışmak istiyorum ben şimdi kardeşimle agustos ayında tatile gideceğim de acaba uygun fiyata güzel tatil yapabileceğimiz yerler varmı daha önce giden oldumu Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris, İzmir varmı bildiğiniz güzel uygun fiyata tatil yeri.
Hepinize sevgiler saygılar dilerim...
Ben elendim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
He ama yazın sezon için alanyaya gidiyorum yolun düşerse çözeriz bişeyler

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Knk ben agustos sonu yıllık izin kullanacam o yüzden tatil yapmak istiyorum uygun fiyata oteli daha iyi apart mı sence
Yıl boyunca çalışmışsın aparta gidip rezillik çekme boş yere bul bi herşey dahil otel kendine güzellik yap etkinlikleri olan havuzlu köpük partileri eğlencenin dibine vur merkeze yakın olsun arada çık gez falan

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Mayıs sonu Haziran başı gibi alanyaya gidiyorum ben çalışmaya oteldeyim zaten yolun düşerse beni bul 🥰

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Alanya bodrumda vs tatil yapacagına sırbistan makedonya gibi balkan ülkerini düşün. Hem yurt dışı görmüş olursunuz hem de türkiyede yapacagın tatilden yarı yarıya belki de daha ucuza tatil yapmış olursunuz

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,893
3,253
113
Yıl boyunca çalışmışsın aparta gidip rezillik çekme boş yere bul bi herşey dahil otel kendine güzellik yap etkinlikleri olan havuzlu köpük partileri eğlencenin dibine vur merkeze yakın olsun arada çık gez falan
İşte nerede dost varmı bildigin

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,893
3,253
113
Alanya bodrumda vs tatil yapacagına sırbistan makedonya gibi balkan ülkerini düşün. Hem yurt dışı görmüş olursunuz hem de türkiyede yapacagın tatilden yarı yarıya belki de daha ucuza tatil yapmış olursunuz
Pasaport yok ki dost çıkarmadım daha