Başarıların daim olsun kral çizgini bozmaEkli dosyayı görüntüle 823336
Eskiden bonusa girer güzel ödemez slotlar kötü derdik artık adamlar bonusa girince direkt freespini vermiyor 0 spinle oyuna girdim 0tl kazandım çok mutluyum
Başarıların daim olsun kral çizgini bozmaEkli dosyayı görüntüle 823336
Eskiden bonusa girer güzel ödemez slotlar kötü derdik artık adamlar bonusa girince direkt freespini vermiyor 0 spinle oyuna girdim 0tl kazandım çok mutluyum
İşte musluklarin kısık olduğunu bile bile devam ediyoruz alistirdilar çünkü alistirip musluğu kistilar aslında arada bi saçma sapan oyunlar var adını bilmediğimiz onlardan falan oynamak lazım bilindikler hard skyr artikBu görsel gerçek mi shop mu bilmem ama şu var ki bürolar slotlara müthiş müdahale ediyorlar.
100 el farmladım tam 72 el seri olarak boş geçti ( gates 1000 ) bu oyunda bunu ilk defa gördüm.
15 el satın aldım 100 de 10 geri iade bile etmedi.
Tamam sitiliyoruz bile bile de bu tecavüzvari bir şey artık.
Kardeş bu nasıl oluyor bı kere bu oyun fs girince 3x oduyor zaten ayrıca 9 çark var her birinde 1 3 fs arası çıkıyor yani min 9 fs vermesi gerek hiç odemese 3 TL öder 1 beye.normal dog house diye görüyorum ona göre yorum yaptım.Ekli dosyayı görüntüle 823336
Bu mümkün deil min 9 fs veriyor oyunarkadas işsiz kalmış kendine bunu bulmuş heralde oyalanmak için yada farklı bı mevzu varBöyle bir ekran yok bir arkadaşın dediği gibi ya sahte bir sitede oynadın yada Baga girdi oyun yada ki doğru olan bu sen muhabbet için şapur ŞHOPur yapmışsın... 😃
Şuana kadar hiç bir slotta böyle bir şey görmedim tamam 0 lira verdi ama sıfır spin görmedim
İsim ver kardeşimVerene veriyor da veren de parayı iyi değerlendiremeyebiliyor. Mesela burada paylaşım yapıp 200 k kaldıran bir insan iki gün sonra 200 liraya muhtaç kalıp dmden 200 lira isteyebiliyor. Kumar böyle bişey.
En azından bir şey kaybetmemişsin, pozitif düşün.Ekli dosyayı görüntüle 823336
Ben ben o konuda şunu yazmıştım.kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin.kazandigin zaman parayı degerlendiriceksin yoksa verdiğinden fazlasını geri alıyor bu oyunlar.aynende öyle olmuş bellikiVerene veriyor da veren de parayı iyi değerlendiremeyebiliyor. Mesela burada paylaşım yapıp 200 k kaldıran bir insan iki gün sonra 200 liraya muhtaç kalıp dmden 200 lira isteyebiliyor. Kumar böyle bişey.
Kanka ne la geniş o oyunda sıfır free spin muhabbeti yok boş konu açma oyun kayıt geçmişini atsanaNe anlatiyon kanka allah askina ya yeniledim sayfayı max verdi saol
TabiKanka harbiden açıkladın mı😀
İsmi lazım değil kanka😂İsim ver kardeşim
Evet reisim aynen de öyle oluyor, yakından şahit oluyoruz, değerlendirmek lazımBen ben o konuda şunu yazmıştım.kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin.kazandigin zaman parayı degerlendiriceksin yoksa verdiğinden fazlasını geri alıyor bu oyunlar.aynende öyle olmuş belliki
Geçmiş olsun dostEkli dosyayı görüntüle 823336